Horoscop Horoscop Taur 27.10.2019

Visele intense si vii iti starnesc procesele mentale. Te-ai putea trezi intrebandu-te de ce ai visat ce ai facut si ce are de-a face cu ceea ce se intampla in viata ta. Cartile de vis pot fi de ajutor. Ce inseamna simbolurile pentru tine? Simbolurile, sau chiar povestea in sine, ar putea pune in miscare un lant mental de evenimente, rezultand intr-un nou proiect de un anumit fel. Profita din plin de ea!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi pozitiva. Te simti calm, echilibrat si mai tolerant decat de obicei de dispozitiile si pasiunile mercuriale ale altora. Daca le poti gestiona, fa o pauza din programul tau ocupat si dedica-ti cateva minute. Nu esti obisnuit cu o astfel de auto-ingaduinta, dar astazi ti-ar face bine.

Horoscop Taur 27.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului