Horoscop Horoscop Taur 28.03.2023

La locul de munca vei avea mult de lucru. Sarcinile din aceasta zi ti se vor parea destul de dificile, iar cum tu nu ai starea necesara de a duce la bun sfarsit aceste sarcini, vei dori sa apelezi la un coleg. Munca in echipa te va face sa nu realizezi cum trece timpul si risti sa stai fara sa vrei peste program. Ar fi bine sa te mai uiti la ceas din cand in cand, pentru a nu ajunge destul de tarziu acasa spre nemultumirea partenerului de viata.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

De obicei succesul in afaceri este specialitatea ta, dar astazi te simti un pic trist si te intrebi de ce, din moment ce nu exista nici un motiv real care sa te faca sa te simti in acest fel. Ceea ce se intampla poate fi un sentiment de dezamagire, din moment ce creierul tau nu mai elimina endorfine. In al doilea rand, te intrebi in ce directie sa o iei de acum incolo. Numai tu poti decide asta. Stabileste-ti un nou obiectiv si incearca sa mergi mai departe.

Horoscop Taur 28.03.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului