Horoscop Horoscop Taur 29.11.2019

Balonul in care traiesti de mult timp poate exploda astazi. Ai putea face fata unor dezamagiri reale. Incearca sa nu lasi asta sa te traga in jos. Tine minte imaginea cea mai buna. Reaminteste-ti ca excursiile, intalnirile sau zilele distractive pot fi intotdeauna programate, iar apoi vei avea placerea de a astepta cu nerabdare aceste evenimente din nou.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 decembrie 2019

Este saptamana in care ai un comportament impecapil pentru ca urmeaza sa se petreaca anumite fenomene in preajma ta. Nu te speria, nu e de rau, e chiar de bine. Vei fi pus in in fata unor oportunitati pe care le asteptai de ceva vreme, dar pentru asta, trebuie sa fii constient ca multi ochi vor sta pe tine.
Cu toata agitatia de la munca, cred ca cel mai bun lucru ar fi sa-ti planifici un pic de odihna si relaxare pentru tine, o meriti si chisr se simte nevoia.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Incepi sa te simti coplesit? Este timpul sa lasi mandria si sa ceri ajutorul de care stii ca ai nevoie! Majoritatea oamenilor sunt flatati atunci cand li se cere sa intervina si sa dea o mana de ajutor, iar oamenii din jurul tau sunt gata de orice si asteapta sa fie intrebati. Nu te gandi la asta ca la incarcarea cuiva cu problemele tale - gandeste-te la lingusirea cuiva, solicitand cunostintele sale valoroase.

Horoscop Taur 29.11.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului