Horoscop Horoscop Taur 29.12.2019

Astazi este posibil sa simti o anumita anxietate in privinta viitorului. S-ar putea sa simti o forta in fata, mai ales daca ai un termen limita. Ai nevoie de provocari pentru a te afirma. Acum este momentul sa incepi sa te formezi. Indoiala este extrem de contraproductiva. Esti complet echipat pentru succes!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 23 – 29 martie 2020

Vei avea o săptămână deosibit de productivă și plină de realizări. La serviciu vei reuși să te ferești de tote problemele, de două ori mai repede decât toți ceilalți, pentru unii vei fi chiar un exemplu de urmat.
Se recomandă totuși să pui un pic mai multă pasiune și romantism in relația pe care o ai, persoana iubită așteaptă de la tine ceva mai multă tandrețe și, pe bună dreptate, pentru că știe că ai și poți. Ești o persoană care știe să facă diferența între esențial și secundar, fapt care  te va ajuta foarte mult să iei cele mai juste decizii zilele astea.
Cu toate acestea, dacă nu vrei să ai surprize neplăcute ar fi bine să încerci să nu mai faci confidențe nimănui. Păstrează în tine ce ace încă nu ai demonstrat și vei vedea, cu trecerea timpului cât de important este să nu acorzi încrederea prea ușor

Horoscop Taur luna martie 2020

În aceasta luna îti vei asuma mai multe responsabilitati la munca ,aceste atributii iti vor aduce succes si chiar o marire de salariu.Nu te victimiza în ceea ce priveste obstacolele întâlnite în cale , ele te vor face mult mai puternic si chiar îti vor fi de folos.
Încearca sa nu îti arati emotiile , daca vei demostra supararea vei pierde mult.Din puct de vedere financiar situatia nu este atat de favorabila,insa daca vei înceta sa te gandesti doar la câstig cel mai probabil vei reusi.
Din punct de vedere ai vieii amoroase. Taurul e o persoana stabila si cauta comoditate.Sunt oameni realisti si deseori uita de caldura sentimentala.
În aceasta luna trebuie sa puna accentul pe sentimente, sa faca surprize ,cine romantice , sa se rupa de realitate si sa se dedice dragostei.In cazul în care nu ai un partener ,axeazate pe atracie sufleteasca nu fizica ,doar asa vei reusi construiesti o relatie.

Horoscop de ieri

Astepta-te sa ai un ritm agitat astazi. Este posibil ca unii dintre colegii tai sa fi fost intarziat putin si acum totul trebuie facut simultan. Nu te frustra, insa. Exista motive in spatele comportamentului lor pe care nu le-au impartasit. Fa tot posibilul si spera ca si altii o vor face. Daca o parte din tine trebuie sa astepte, nu va fi sfarsitul lumii!

Horoscop Taur 29.12.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului