Horoscop Horoscop Taur 30.09.2021

O livrare de un anumit fel ar putea intarzia, ceea ce te va determina sa te intrebi daca s-ar fi putut pierde. Nu se va pierde ci doar intarzie. Din pacate, nu poti face multe, trebuie doar sa astepti. Echipamentele pe care le utilizezi la locul de munca ar putea sa se defecteze, fiind necesar sa apelezi la un reparator. Acest lucru ar putea sa te faca sa stai peste program, si sa te faca un pic antios. Incearca sa gasesti altceva de facut!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Cineva pe care il cunosti de mult timp, dar nu l-ai vazut de ceva vreme, ar putea reveni brusc in preajma ta. El sau ea ar putea participa la un anumit eveniment social sau chiar sa vina sa-ti viziteze familia. Prieteniile si afilierile de grup s-ar putea dovedi sustinatoare si satisfacatoare chiar acum si ar trebui sa te simti destul de in siguranta cu ele. Acesta este un moment minunat pentru a te inscrie la cursuri, in special la cele care implica arte.

Horoscop Taur 30.09.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului