Horoscop Horoscop Taur 31.10.2019

Ai un sentiment puternic de sine. Iti asumi anumite situatii in loc sa ii lasi si pe ceilalti sa isi asume responsabilitatea. Dar acest sentiment de independenta si incredere in sine poate ameninta alte persoane. Exista unii care se simt in siguranta stiind ca te bazezi pe ei. Aceasta este una dintre acele zile in care poti simti cateva dureri in crestere, in timp ce personalitatile schimbatoare se ciocnesc cu modele de comportament confortabile.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 01 iunie – 07 iunie 2020

Ești o companie destul de neplăcută pentru cei din jur în această săptămână și dai peste cap toate promisiunile pe care le-ai făcut. Nu crezi că mai este necesar să îţi respecți cuvântul în condițiile în care nici cei din jur nu le respectă. Se pare că începând de marți ai nevoie de familie pentru a-ți reaminti care sunt țelurile tale cele mai înalte și pentru a te regăsi. Acceptă criticile constructive pentru că mai ai multe de perfecționat din punct de vedere relațional.
Dacă îți strici multe relații pe plan personal, pe plan profesional ești nevoit să accepți niște persoane în preajma ta. Poate fi vorba despre niște noi colegi sau cel puțin vei fi nevoit să împarți biroul cu mai multe persoane decât până acum. Îți menții atitudinea distantă și față de cei de la muncă și le pari o persoană dificilă.

Horoscop Taur luna iulie 2020

Taurii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Astazi vei afla ca esti piesa de puzzle care lipseste si de care oamenii au nevoie in orice situatie. Implica-te intr-o conversatie usoara in arenele sociale si simte-te liber sa iti transformi farmecul in plina explozie. Ai capacitatea de a face impresii favorabile fata de toti apropiatii, asa ca ia-ti ziua libera. Da-te jos din pat mai devreme decat in ​​mod normal si pune-ti sangele in miscare cu o plimbare rapida sau un mic antrenament.

Horoscop Taur 31.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului