Horoscop Horoscop Taur luna August

În această lună îți vei asuma mai multe responsabilități la muncă, aceste atribuții îți vor aduce succes și chiar o mărire de salariu. Nu te victimiza în ceea ce privește obstacolele întâlnite în cale , ele te vor face mult mai puternic și chiar îți vor fi de folos.
Încearcă să nu îți arăți emoțiile , dacă vei demostra supărarea vei pierde mult. Din punct de vedere financiar situația nu este atât de favorabilă, însă dacă vei înceta să te gândești doar la câștig cel mai probabil vei reuși.
Din punct de vedere al vieții amoroase, Taurul este o persoana stabilă și caută comoditate. Sunt oameni realiști și deseori uită de caldura sentimentală.
În această lună trebuie să pună accentul pe sentimente, să facă surprize, cine romantice, să se rupă de realitate și să se dedice dragostei. În cazul în care nu ai un partener ,axează-te pe atracția sufletească nu fizică , doar așa vei reuși să construiești o relație.

Horoscop săptămânal Taur 15 – 21 aprilie 2019

La începutul săptămânii se pare că te afli în cărți mari în ale dragostei. Poate o persona va face un pas mai aproape într-o relație pe care o simțeai cumva blocată. Este o reală posibilitate să propui sau să accepți o ieșire cu acea persoană care te vizează de ceva timp.

O să ai o revelație, de această data despre tine și concepțiile tale definitorii din trecut. O să realizezi că unele convingeri după care obișnuiai să te ghidezi nu mai sunt în ton cu ceea ce ai tu nevoie, e timpul deci să te repoziționezi și să regândești totul din acest punct de verede. Mai târziu e posibil să te pomenești cu unele beneficii majore în aspectele legate de venituri și obiective pe care le pui în mișcare cu acestea, deci trebuie să analizezi și să accepți acele modificări de mai sus.

Dacă o vie ține tot așa, reorganizându-ți gândurile și concepțiile, vei descoperi că ești gata să te implicit în noi proiecte, pe care nu le vedeai atât de aproape, dar care se vor desfășura cu o viteză remarcabilă și vor aduce cele mai neașteptate rezultate.

Horoscop Taur luna aprilie

              Încă de luna trecută, te afli pe un trend accelerat ascendent în toate aspectele activităților tale. Acum ai posibilitatea să îmbunătățești foarte mult calitatea relațiilor cu ceilalți, devenind din ce mai apropiați de tine, dar în special de planurile și proiectele tale. Vei avea senzație că e prea frumos să fie și adevărat, caz în care te sfătium să fii răbdător și să mai acorzi ceva timp ca să cunoști mai bine atât persoana cât și situația.

Dacă se va întâmpla să te întâlnești cu propriile frici, acolo în manisestările subconștinte,  nu ai de ce să îți faci probleme, e un fapt absolut normal și firesc. Poți să apelezi la o retrospecție minală profundă, să îți vorbești și să îți răspunzi, dar cel mai important, să renunți la obiectivele artificiale. Tot ceea ce te definește trebuie să fie în deplin acord cu valorile tale interioare și cu adevărul suprem definit de spiritul tău.

Din partea a doua a lunii o să constați cât de mult bine poate să reverse acestă analiză interioară proprie, pentru că te vei umple la propriu de o stare de pace, împăcare profundă, în primul rând cu tine, și în consecință și cu tot ce te înconjoară. Se pare că o să ai destul timp și pentru tine, un episod de evadare în antură sau o ieșire în mediile pe care le preferi, devenind din ce în ce mai posibilă. Orice obiectiv pe termen lung ai avea, nu renunța. E cea mai bună conjunctură de a duce spre matarializare un proiect mai amplu și mai vechi.

Horoscop de ieri

Universul te incurajeaza sa renunti la lista de responsabilitati si sa te distrezi. Imagineaza-ti presiunile la care esti supus ca la o minge legata de un lant pe care trebuie sa o dezlegi. Nu e nici un motiv sa fii atat de serios tot timpul! Nu se intampla nimic daca te mai distrezi din cand in cand.

Horoscop Taur luna August

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului