Horoscop Horoscop Varsator 01.01.2020

Lucrurile pot parea un pic suprarealiste pentru tine astazi, asa ca nu lua prea mult in serios vorbele altora. Astazi este o zi pentru a te adresa si a atinge pe cineva, asa ca ia telefonul si suna. Este o zi buna pentru a iti impartasi visele cu altii, in ciuda a cat de indepartat ar putea suna. Altii ar putea sa te priveasca de parca ai avea trei capete, dar atata timp cat esti sincer cu tine insuti, nu exista nici un motiv sa fii timid.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iulie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Ar putea fi greu pentru tine sa te ocupi de lucrurile de astazi, intrucat accentul tau pare sa sara de la un subiect la altul fara sa gasesti o solutie. Nu este o zi buna pentru a gasi solutii. Este mai bine sa cercetezi, sa pui intrebari si sa aduni fapte. Mentine-ti canalele de comunicare deschise si nu incerca sa indici pe nimeni pentru un raspuns solid. Vei realiza foarte multe pastrand lucrurile active si usoare.

Horoscop Varsator 01.01.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului