Horoscop Horoscop Varsator 04.04.2018

S-ar putea sa fi inteles ca inteleptul care nu poate lua nimic in serios. Indiferent de situatie, o poti transforma intr-o gluma de orice fel. Umorul tau probabil ridica moralul tuturor celor din jurul tau. Totusi, ai grija sa nu iei acest lucru prea in serios. Ar putea fi unii oameni care nu se simt confortabil cu umorul tau constant. Lasa-i sa stie ca ai si o parte serioasa.

  • Dragoste
    4.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    3.0 rating
Horoscop săptămânal Vărsător 18 februarie – 24 februarie 2019

Trebuie să fii cu băgare de seamă la ce afirmații faci, mai ales în preajma zilei de marți, pentru că dacă vei folosi cuvinte nepotrivite la momente nepotrivite se popate ca cineva să se supere și să avem un conflict de gestionat. Nu te afli în cea mai bună stare de spirit și riști să arați prea mult acest lucru în preajma ta și astfel poți produce deranj.

Deși nu e imposibil, ar trebui să încerci să te adaptezi la situație și mai ales la personele care întră în contact cu tine, poate au și ele o stare la fel de sensibilă ce nu e ușor de tolerat.

Un vânt al schimbării suflă prin casa ta. Te tot gândești de ceva timp și tot amâni momentul în care să scapi de lucrurile ce nu îți mai sunt de folos. Se pare că în următoarele săptămâni vei pune în mișcare un plan măreț de redecorare și reutilare a casei tale, plan care se va dovedi foarte inspirat și de bun augur pentru tine.

Horoscop Varsator luna februarie

Ai acum șansa să aprofundezi discuțiile cu jumătatea ta și să luați împreună decizii mari. Să nu uiți însă că intr-un cuplu așteptările sunt reciproce, cu alte cuvinte nu cere imposibilul și, mai ales, nu cere mai mult decât poți da tu.  Toate aceste au mare șansă să fie împlinite, deci trebuie multă selecție în ceea ce vă propuneți. Se leagă lucrurile așa cum va doriți, dar trebuie să fiti siguri că vă doriți ce este necesar și de folos pentru voi.

În carieră, ești puțin cam agitat, ești cuprins uneori de frici care nu se justifică, ba mai mult ai putea să folosești aceste frici pentru a te fortifica în experiența ta profesională. Ai dușmani? Cine nu are, dar vezi să nu dai mai multă importanță decât merită, pentru că atunci vei transfera din puterea ta către aceia. Nu e cazul să te blochezi în fața la nou, nu te opri din evoluția naturală a ta. Toti trecem la un moment dat prin necunoscut și dacă încercăm să le evită, nu știm ce ne rezervă cu adevărat viitorul. E bine să accepți provocările și să te stăpânești de la frica de nou.

Deși o stare de neliniște și nervozitate te vor însoți toată luna, ai totuși capacitatea de a merge mai departe pe drumul cel bun și vei culege rezultate dacă nu te oprești. Important este să ai încredere în tine și apoi, tot ce vei face, vei face bine.

Horoscop de ieri

Ar trebui sa te simti mai pasionat acum, mai ales in ceea ce priveste parteneriatele. Parteneriatele romantice cer cu siguranta o seara impreuna. Pe de alta parte, cele profesionale si creative te invita la un nou proiect in care esti dispus sa crezi orice. Uita-te la evenimente din zone indepartate pentru a te inspira. Ceva ce a inceput departe de casa poate sa-ti surprinda imaginatia.

Horoscop Varsator 04.04.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange