Horoscop Horoscop Varsator 06.09.2020

Cauta sfatul cuiva mai in varsta si mai intelept daca simti nevoia. Indiferent daca doresti sau nu, poti intalni pe cineva cu autoritate care este posibil sa iti spuna ce crede el. Tine cont de sfaturile care le primesti azi. Exista o alta perspectiva pe care trebuie sa o iei in considerare pentru a readuce lucrurile la echilibru.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 14 – 20 septembrie 2020

Provocarea ta din aceasta saptamana este obtinerea unui echilibru intre activitatile sociale si responsabilitatile casnice. Noi oameni sau evolutii interesante fac munca mai interesanta si viata o bucurie. Dar confuzia poate tulbura apele, asa incat, daca esti ingrijorata, discuta despre ceea ce te preocupa.

Horoscop Varsator luna septembrie 2020

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Intuitia ta lucreaza ore suplimentare astazi, facandu-te sensibil la cele mai profunde emotii ale altora. Se poate ca atmosfera cereasca sa-i faca pe toti sa se simta deschisi si sinceri, dornici sa creasca intr-un mod autentic. Cu siguranta, asa simti. Acorda-ti ceva timp din programul tau ocupat pentru a reflecta asupra regretelor si succeselor tale. Fii cat mai fidel cu tine insuti.

Horoscop Varsator 06.09.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului