Horoscop Horoscop Varsator 07.09.2019

Aventura in ceva complet nou si diferit poate fi ceea ce ai nevoie in aceasta zi. Ai o latura practica solida, dar nevoia de emotie si aventura este probabil la fel de puternica. Daca in ultima vreme te-ai epuizat la locul de munca, ia-ti timp liber pentru a te distra. Viziteaza un prieten sau condu intr-un loc in care nu ai mai fost si nu ai mai explorat.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iulie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te uiti in jurul casei tale si sa te gandesti la cateva modalitati noi si interesante de a schimba ceva. Poate ca unele sunt legate de vopsea noua, tapet sau covor, sau chiar un obiect mic de arta ce ar putea face o mare diferenta. Poate doresti sa incerci noi optiuni. Un partener romantic ar putea petrece mult timp lucrand la asta cu tine si s-ar putea sa te aduca mai aproape de ceea ce iti doresti. Incearca sa te distrezi!

Horoscop Varsator 07.09.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului