Horoscop Horoscop Varsator 11.04.2019

Norocul si prosperitatea stau in mainile tale. Singura problema pe care ai putea sa o ai, este sa nu observi cat esti de prins intr-o drama emotionala care iti ocupa intreaga fiinta. Incearca sa nu te ingrijorezi cu anumite probleme ce nu iti apartin direct. Timpul si energia sunt prea pretioase. Incearca sa te concentrezi asupra obiectivelor prioritare.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 16 – 22 septembrie 2019

Spatamana aceasta doresti sa demonstrezi tuturor cat de capabil esti si iti iei munca in serios. Rezultatele bune se vor vedea dar te vei simti putin neputincios atunci cand trebuie sa te ocupi de anumite probleme sociale. Veti reusi sa vorbiti despre problemele personale cu o anumita persoana, ccea ce va deschide calea catre o mai mare intimitate.
Frumoasa combinatie dintre Venus si Mercur face ca in aceasta saptamana sa puteti da relatiei voastre de dragoste o noua directie.

Horoscop Varsator luna septembrie 2019

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Un apel telefonic dintr-un alt stat sau tara ar putea aduce cateva informatii uimitoare in drumul tau astazi, aducandu-ti idei pe care nu le-ai avut in vedere niciodata. S-ar putea sa fii ametit un timp. Poate doresti sa afli anumite lucruri de la prieteni pentru a vedea ce cred ei. Ar putea rezulta cateva discutii interesante. Pana la sfarsitul zilei nu vei mai gandi la fel!

Horoscop Varsator 11.04.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului