Horoscop Horoscop Varsator 15.05.2016

O parte materiala a existentei tale nu ridica nici o problema speciala pentru tine. Talentele si abilitatile tale sunt solicitate astazi si pot genera venituri decente. Va fi usor pentru tine sa primesti ajutor de la prietenii sau parintii tai.

Horoscop saptamanal Varsator 18 – 24 noiembrie 2019

Te vei bucura mai mult ca niciodata de placerile materiale din viata! Investesti mult timp si bani pentru a-ti reinnoi garderopa si look-ul si te gandesti doar la tine. Ar trebui sa fii putin mai atent la ce e prioritar pentru tine si sa realizezi ca intr-adevar acestea pot fi folositoare si frumoase dar nu se compara cu cele spirituale. Comentariile cuiva din apropiere te vor deranja si vor face ca weekend-ul tau sa nu fie tocmai unul reusit.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Mintea ta poate fi activa intr-un mod expansiv acum. Multe lucruri ar trebui sa functioneze pentru tine. Flexibilitatea si abilitatea ta de a jongla cu multe lucruri simultan ar trebui sa faca sarcinile care necesita aceste talente o briza. Din pacate, s-ar putea sa nu ajute prea mult cand vine vorba de dragoste si romantism. Este posibil sa nu ai comunicarea dorita cu un partener apropiat. Ai putea gasi mai usor sa comunici cu straini!

Horoscop Varsator 15.05.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului