Horoscop Horoscop Varsator 15.05.2018

Singurul lucru bun pentru un roller coaster emotional este ca nu te simti niciodata la fel. Intr-un moment te ridici, iar in urmatoarea secunda esti jos. Nu vei reusi sa iti dai seama ce vrei in aceasta zi. Decat sa ii duci pe cei dragi intr-o plimbare ar fi mai bine sa iti iei putin liber. Iti va fi mlt mai bine de unul singur. Cine stie? Ar putea iesi ceva important din aceste momente de singuratate.

  • Dragoste
    5.0 rating
  • Bani
    3.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Vărsător 11 februarie – 17 februarie 2019

Săptămâna aceasta vei simți primele semne că unele investiții pe termen lung încep să își arate profitabilitatea. Ai așteptat mult dar nu te-ai îndoit niciodată că va veni și acest moment. Se ivește de asemenea posibilitatea să realizezi unele operațiuni financiare de succes.

La serviciu există posibilitatea unor tensiuni și discuții contradictorii dar cu o atitudine tolerantă și cu puțin tact, toate se vor aranja la loc în bună pace.

Ești vulnerabil însă din punct de vedere sentimental, unde se arată un risc destul de mare de decepție sau deziluzie pe care ar trebui să îl eviți pentru că te va încetini în tot ceea ce întreprinzi. Să nu te pierzi în detalii pentru că  acum doar esențialul contează.

Horoscop Varsator luna februarie

Ai acum șansa să aprofundezi discuțiile cu jumătatea ta și să luați împreună decizii mari. Să nu uiți însă că intr-un cuplu așteptările sunt reciproce, cu alte cuvinte nu cere imposibilul și, mai ales, nu cere mai mult decât poți da tu.  Toate aceste au mare șansă să fie împlinite, deci trebuie multă selecție în ceea ce vă propuneți. Se leagă lucrurile așa cum va doriți, dar trebuie să fiti siguri că vă doriți ce este necesar și de folos pentru voi.

În carieră, ești puțin cam agitat, ești cuprins uneori de frici care nu se justifică, ba mai mult ai putea să folosești aceste frici pentru a te fortifica în experiența ta profesională. Ai dușmani? Cine nu are, dar vezi să nu dai mai multă importanță decât merită, pentru că atunci vei transfera din puterea ta către aceia. Nu e cazul să te blochezi în fața la nou, nu te opri din evoluția naturală a ta. Toti trecem la un moment dat prin necunoscut și dacă încercăm să le evită, nu știm ce ne rezervă cu adevărat viitorul. E bine să accepți provocările și să te stăpânești de la frica de nou.

Deși o stare de neliniște și nervozitate te vor însoți toată luna, ai totuși capacitatea de a merge mai departe pe drumul cel bun și vei culege rezultate dacă nu te oprești. Important este să ai încredere în tine și apoi, tot ce vei face, vei face bine.

Horoscop de ieri

Un apel de la un partener romantic ar putea duce la o intalnire intima. Este posibil sa fii extrem de placut din punct de vedere emotional si sa va apropiati mai mult. Poezia pasionala si romanele sexy pot face apel in special la tine chiar acum. Exista posibilitatea sa poti deosebi ghinionul de senzualitate pentru a produce rezultate atat de bine gandite incat sa te surprinda si pe tine.

Horoscop Varsator 15.05.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange