Horoscop Horoscop Varsator 15.05.2019

Ai o combinatie minunata de optimism si spiritualitate. Tu crezi in miracole, precum si in ingeri, Mos Craciun si Zana Maseluta. Cei din jur iti vor aprecia atitudinea din toata inima! Astazi se poate intampla ceva care doar iti va consolida credintele. Poate ca ingerul tau pazitor te face sa te feresti din fata unui autobuz sau primesti un mesaj telepatic care te opreste sa faci o greseala in cariera.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 02 – 08 decembrie 2019

Luna noua din sectorul tau de ambitie face ca in aceasta saptamana sa duci mai departe planul tau in privinta carierei si sa progresezi in mai multe planuri. O conversatie din aceasta saptamana te va face sa te implici intr-un proiect comunitar.
Este un moment perfect pentru a organiza intalniri cu prietenii sau de a face o invitatie cuiva cu care flirtezi de ceva timp.

Horoscop Varsator luna decembrie 2019

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii acestei zodii la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti inconfortabil cu intensitatea emotionala care este probabil sa te incurce in fiecare parte a zilei tale. Te poti intreba care este marea problema si de ce oamenii sunt atat de aglomerati din nimic. Poate ca acesta este indicatorul tau pentru a lua lucrurile mai in serios si a actiona cu mai multa sensibilitate. Detasamentul tau poate fi un atu, dar ar putea fi cel mai mare dusman al tau intr-o zi ca aceasta.

Horoscop Varsator 15.05.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului