Horoscop Horoscop Varsator 15.05.2019

Ai o combinatie minunata de optimism si spiritualitate. Tu crezi in miracole, precum si in ingeri, Mos Craciun si Zana Maseluta. Cei din jur iti vor aprecia atitudinea din toata inima! Astazi se poate intampla ceva care doar iti va consolida credintele. Poate ca ingerul tau pazitor te face sa te feresti din fata unui autobuz sau primesti un mesaj telepatic care te opreste sa faci o greseala in cariera.

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 15 – 21 iulie 2019

Ești din ce în ce mai aproape de ați împlini visele, în special unul dintre ele. Pentru asta e crucial să fii atent la orice detaliu și informație vine către tine, acolo poți găsi o cheie.
Tot acum vei avea capacitatea să pui cap la cap informații din trecut și să le folosești cu success în proictul tău. Unele activități care îți mâncau mult timp și care deveniseră plictisitoare, pot să fie date deoparte de acum. Câștigi timp și o nouă perspectivă pentru cee ace te interesează cu adevărat.
Dacă sunt unele activități care te seacă de energie și nu aduc nimic folosotor în viața ta, acum e timpul să renunți la ele. Vei face loc pentru ceea ce te bucură cu adevărat. Pe partea de relaționare, încearcă să te concentrezi mai mult către cei care pot să aducă valoare ideilor tale și vieții tale.

Horoscop Varsator luna iulie 2019

O situație financiară sau un angajament personal evoluează și se stabilizează.
Vei auzi știri de la distanță sau ar putea exista noi oportunități care să te atragă spre orizonturi îndepărtate. Aceasta este o călătorie – fizică, metaforică sau spirituală – care iti va deschide calea într-o lume cu totul nouă. Esti liber sa explorezi optiunile tale, dar cauta un adevar obiectiv mai presus de toate.
Jumatatea lunii aduce discuții inspirate care dezvăluie informații despre drumul care urmează. Evita judecata prematură. Asculta, păstreaza o minte deschisă și o perspectivă clară și fii recunoscator. Învata ceea ce trebuie să știi, ceea ce iti va permite să faci alegeri înțelepte.
Până la sfârșitul lunii, clarificați obiectivele personale și profesionale importante. Elucidarea modificărilor neașteptate elimină calea pentru un nou început luna viitoare.

Horoscop de ieri

Anumite descoperiri spirituale recente te pot face sa te simti foarte exaltat. Partea ta sensibila va spune ca acesta este un pas inainte pe calea ta spirituala, dar partea logica te poate face sa te indoiesti de realitatea ei. Bucura-te de faptul ca realitatea este relativa si ca ceea ce simti este cel putin valabil pentru tine.

Horoscop Varsator 15.05.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului