Horoscop Horoscop Varsator 15.08.2020

In aceasta zi vei fi tentat sa te bucuri de succesul altuia. Acest lucru va fi o activitate total necunoscuta pentru tine, asa ca succesele unei persoane apropiate te pot face sa te simti inferior si sa ii cauti nod in papura. Intelept ar fi sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa incetezi cu criticile in momente nepotrivite. Va veni si momentul tau de glorie si atunci vei vrea ca cei din jur sa se bucure pentru tine.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 14 – 20 septembrie 2020

Provocarea ta din aceasta saptamana este obtinerea unui echilibru intre activitatile sociale si responsabilitatile casnice. Noi oameni sau evolutii interesante fac munca mai interesanta si viata o bucurie. Dar confuzia poate tulbura apele, asa incat, daca esti ingrijorata, discuta despre ceea ce te preocupa.

Horoscop Varsator luna septembrie 2020

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Un mesaj sau un telefon de la cineva drag, care traieste departe, ar putea sosi astazi. Te gandesti la aceasta persoana de ceva vreme, asa ca nu te mira daca vei auzi de el sau de ea. Esti special legat de gandurile si sentimentele altora chiar acum. De fapt, s-ar putea sa te simti inspirat sa lucrezi la proiecte proprii, deoarece ideile iti vor umple capul. Incearca sa te distrezi!

Horoscop Varsator 15.08.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului