Horoscop Horoscop Varsator 16.03.2018

Inima ta doreste o intalnire romantica in seara asta, iar partenerul din viata ta este mai mult decat dispus sa te gazduiasca. Cu toate acestea, circumstantele care nu se pot controla pot interfera cu planurile tale si s-ar putea sa nu poti sa te tii de promisiune in seara asta. Acest lucru ar putea aduce frustrare, nemultumire si poate chiar o mica disputa intre voi. Nu te supara deoarece va trece pana maine.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta este potrivita pentru a face vanzari sau pentru a face schimb de bunuri deoarece se arata o imbunatatire a veniturilor. Te poti astepta la cadouri sau o mostenire din sursa neasteptata. Te vei simti plin de speranta si optimism in ceea ce priveste viitorul tau. Pe masura ce dulcele Venus se muta in zona de acasa, duminica, este momentul perfect sa va bucurati de linistea petrecuta cu familia.

Horoscop Varsator luna ianuarie 2020

Luna aceasta stelele vor fi de partea ta, adoptand o abordare mai progresiva in ceea ce priveste cariera. Iti asumi unele provocari cu usurinta privind lucrurile din alt unghi. Volumul de munca este posibil sa creasca si ai toate sansele sa te descurci eficient. Nu trebuie sa acorzi prea multa atentie la criticile altora, care nu sunt neaparat constructive si sa te stradui sa inveti sa-ti controlezi emotiile si sa nu te consumi pentru lucruri care nu sunt cu adevarat importante .
In relatia de cuplu trebuie sa te concentrezi pe ceea ce ai agreat intre tine si partenerul tau, sa lasi laoparte criticile din exterior, pentru a mentine relatia sanatoasa.

Horoscop de ieri

O comunicare calda si plina de iubire ar putea veni astazi de la un prieten vechi sau partener romantic. Acesta ar putea fi punctul cel mai inalt al zilei tale, mai ales ca o scrisoare sau o livrare pe care o astepti de ceva timp inca ar putea sa nu vina. O ruda sau un vecin mai in varsta ar putea sa vina la usa ta dorind sfaturi despre ceva. Copiii s-ar putea dovedi deosebit de inspirati in acest moment, deoarece esti in mod special atent la ei.

Horoscop Varsator 16.03.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului