Horoscop Horoscop Vărsător 17.03.2016

Vei simți pe pielea ta cum inima ta va fi întoarsă pe toate părțile azi ca o minge de tenis. Într-un minut poți fi tras într-o direcție, într-un minut în altă direcție. În loc să încerci să te împotrivești acestui sentiment, mai bine profită de asta. Conștient sau inconștient tot ceea ce faci este să explorezi. Încearcă noi lucruri până vei fi sigur că ai găsit ceea ce căutai.

Horoscop săptămânal Varsator 15 – 21 aprilie 2019

              Cu cât vei încera mai mult să te concentrezi pe atingerea planurilor și obiectivelor propuse, cu atât vei reuși să te afunzi mai mult în criza acută de timp și inspirație. Asta sună a autosabotare pentru tine. Cu toate acestea, acum ai șansa să descoperi aceste realități, oricât de neaștepate ar fi sau de greu de primit. Descoperirea durului adevăr este posibilă și datorită unei călătorii pe care o vei face, călătorie care te va pune pe tine fată în față cu tine însiți.

Trecând peste aspectul de mai sus, acum vei intra într-o perioadă de maximă atenție pe plan social și al legăturilor cu prietenii. Este clar că te aproprii, încet dar sigur, către cee ace experții numesc – perechea perfecta sau prietenia desăvârșită. Nu e cazul să te grăbești, chiar dacă unele argumente devin evidente, lasă lucrurile să decurgă în ritm natural, și vei culege multe roade de aici.

La final de săptămână o să particip la un eveniment foarte pozitiv, plin de viață și extrem de motivant, în special pentru tine.

Horoscop Vărsător luna aprilie

Te afli într-o zonă de cunoaștere și aprofundare a noilor tendințe din activiattea ta profesională. Chiar dacă o consideri o activitate solicitantă și un pic cam istovitoare, această învățare cu noul și schimbarea vor aduce doar  modificări pozitive în luea ta de zi cu zi. Ai fi momentul să lași deoparte percepțiile clasice despre ceea ce stii să faci și să pui mâna pe ce se cere mai nou. E simplu de înțeles că va fi în intregime spre binele tău.

Trecutul nu are nici o legătură cu prezentul, și trebuie să fii convins de asta acum mai mult decât oricând, pentru că ceea ce vei alege să urmezi va influența capital evoluția ta viitoare. Dacă vei pune acord complet între ceea ce crezi cu adevarat și ceea ce vrei să faci, te vei transfroma în creatorul propriului tău noroc.

Pentru a fi așa trebuie să te folosești foarte mult și de comunicare și de aptitudinile tale de diplomat. Să fii cu ochii în patru spre final de lună, căci e nevoie să descrii o perspectivă pentru tine și echipa ta. Fii deschis cu tine și cu cei cu care lucrezi și o să comunici ușor și deplin cu cei din jur.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti putin obosit. S-ar putea chiar sa te confrunti cu o durere de cap sau o durere in gat. Daca te incadrezi, ar fi bine sa iei in considerare sfatul medicului. Aceasta poate fi o evolutie deosebit de nedorita, deoarece va impiedica anumite activitati. Daca actionezi repede, afectiunea ta nu se poate inrautati. Ia-ti timpul necesar pentru a te simti din nou sanatos inainte de a te intoarce la rutina.

Horoscop Vărsător 17.03.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului