Horoscop Horoscop Varsator 17.03.2019

Inspiratia si imaginatia ta sunt la inaltime. Poate doresti sa incerci un fel de proiect artistic. Esti sigur ca vei fi placut surprins de rezultate. Esti in mod special concentrat pe sentimentelor altora, deci nu ezita sa actionezi asupra intuitiei tale. Logica are un scaun rezervat in spate!

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 18 – 24 noiembrie 2019

Te vei bucura mai mult ca niciodata de placerile materiale din viata! Investesti mult timp si bani pentru a-ti reinnoi garderopa si look-ul si te gandesti doar la tine. Ar trebui sa fii putin mai atent la ce e prioritar pentru tine si sa realizezi ca intr-adevar acestea pot fi folositoare si frumoase dar nu se compara cu cele spirituale. Comentariile cuiva din apropiere te vor deranja si vor face ca weekend-ul tau sa nu fie tocmai unul reusit.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Forte puternice te pot face sa nu ai incredere in ziua de azi. Esti atat de intentionat sa-ti mentii libertatea, incat refuzi sa cedezi cand ar trebui. Ia in considerare cealalta parte a ecuatiei inainte de a deveni atat de adanc incat sa refuzi totul. In acelasi timp, nu te gandi automat ca doar pentru ca te opui, modul tau de a gandi este gresit.

Horoscop Varsator 17.03.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului