Horoscop Horoscop Varsator 17.03.2019

Inspiratia si imaginatia ta sunt la inaltime. Poate doresti sa incerci un fel de proiect artistic. Esti sigur ca vei fi placut surprins de rezultate. Esti in mod special concentrat pe sentimentelor altora, deci nu ezita sa actionezi asupra intuitiei tale. Logica are un scaun rezervat in spate!

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 19 -25 august 2019

Luna plină îți atrage atenția asupra problemelor financiare din această săptămână. Poți primi bani pentru o datorie de la o companie de asigurări, banca sau o altă organizație colectivă.
Nu este un moment bun pentru a te lauda sau pentru a-ți arăta reusitele. Circumstanțele se vor îndrepta împotriva speranțelor tale fără un motiv aparent. Dacă te afli într-o situație de conducere, concentreaza-ti mai bine atenția pe trăsăturile și resursele pozitive ale echipei, decât pe ale tale.

Horoscop Varsator luna august 2019

O lună a pasiunilor, nu a celor uitate sau trecute ci a celor noi, cu care te vei întâlni încă de la început în cel mai potrivit context.
Din astefel de pasiuni se vor naște noile tale planuri de viitor, se vor descifra cele mai importante planuri și se vor define cele mai precise obiective pe care le ai, toate fiind posibile prin relaționare.
Trebuie să fii atent la cum te simți, sau le ce simți în preajma celor care te înconjoară și să nu te iei după aparențele fizice sau după gesturile lor, caută valoarea și nu aspectul sau atitudinea afișate de ei. Tu ai resurse sigure și valoroase pentru tot ce ți-ai propus, doar mai trebuie să faci ordine în priorităși și în lista de prieteni.
Pe masură ce se apropie de sfârșit, luna augusr va însemna pentru tine un amplu proces de analiză și decizie pentru tot ce ai de gând să faci în viitor. Nu trebuie să îți mai îngreunezi sufletul cu buruienile trecutului ci fă loc noilor relații care te vor sprijini și asista pe viitor. Succesul e aproape și tu vei cunoaște asta cât mai curând.

Horoscop de ieri

Lucrurile merg bine in zona ta de dragoste astazi, dar numai daca le lasi sa se intample. Mai intai trebuie sa iti deschizi bratele pentru a da si a primi. Daca bratele sunt pline de rufe, va fi mai greu pentru oameni sa te imbratiseze. Du-ti hainele la curatatorie si tine-ti bratele libere pentru a primi dragostea de care ai nevoie. Aminteste-ti ca acordarea este la fel de importanta ca primirea.

Horoscop Varsator 17.03.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului