Horoscop Horoscop Varsator 17.04.2018

Nu iei nici o informatie pe care o primesti astazi la de buna. Problemele tehnice te vor afecta probabil pe tot parcursul zilei. Nu te panica. Efectuezi unele apeluri telefonice si obtii toate rezolvarile. Orice ai face va fi bine. Relaxeaza-te, citeste o carte si savureaza un cappuccino.

  • Dragoste
    5.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Vărsător 11 februarie – 17 februarie 2019

Săptămâna aceasta vei simți primele semne că unele investiții pe termen lung încep să își arate profitabilitatea. Ai așteptat mult dar nu te-ai îndoit niciodată că va veni și acest moment. Se ivește de asemenea posibilitatea să realizezi unele operațiuni financiare de succes.

La serviciu există posibilitatea unor tensiuni și discuții contradictorii dar cu o atitudine tolerantă și cu puțin tact, toate se vor aranja la loc în bună pace.

Ești vulnerabil însă din punct de vedere sentimental, unde se arată un risc destul de mare de decepție sau deziluzie pe care ar trebui să îl eviți pentru că te va încetini în tot ceea ce întreprinzi. Să nu te pierzi în detalii pentru că  acum doar esențialul contează.

Horoscop Varsator luna februarie

Ai acum șansa să aprofundezi discuțiile cu jumătatea ta și să luați împreună decizii mari. Să nu uiți însă că intr-un cuplu așteptările sunt reciproce, cu alte cuvinte nu cere imposibilul și, mai ales, nu cere mai mult decât poți da tu.  Toate aceste au mare șansă să fie împlinite, deci trebuie multă selecție în ceea ce vă propuneți. Se leagă lucrurile așa cum va doriți, dar trebuie să fiti siguri că vă doriți ce este necesar și de folos pentru voi.

În carieră, ești puțin cam agitat, ești cuprins uneori de frici care nu se justifică, ba mai mult ai putea să folosești aceste frici pentru a te fortifica în experiența ta profesională. Ai dușmani? Cine nu are, dar vezi să nu dai mai multă importanță decât merită, pentru că atunci vei transfera din puterea ta către aceia. Nu e cazul să te blochezi în fața la nou, nu te opri din evoluția naturală a ta. Toti trecem la un moment dat prin necunoscut și dacă încercăm să le evită, nu știm ce ne rezervă cu adevărat viitorul. E bine să accepți provocările și să te stăpânești de la frica de nou.

Deși o stare de neliniște și nervozitate te vor însoți toată luna, ai totuși capacitatea de a merge mai departe pe drumul cel bun și vei culege rezultate dacă nu te oprești. Important este să ai încredere în tine și apoi, tot ce vei face, vei face bine.

Horoscop de ieri

Ar fi o idee buna sa socializezi cu altii astazi intr-un cadru confortabil si deschis. Spune ce simti in loc sa te concentrezi doar pe ceea ce crezi. Fii la fel de bun ca si ascultator pe masura ce astepti ca ceilalti sa faca acelasi lucru pentru tine. Alatura-te unui cerc de scris sau unei o clase de pictura. Creativitatea ta este in cautarea unei piete de desfacere astazi, astfel incat sa poti impartasi acest dar printre prieteni.

Horoscop Varsator 17.04.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange