Horoscop Horoscop Varsator 19.05.2019

Tu si un partener actual sau potential puteti sa nu fiti de acord sa va petreceti ceva timp singuri sau sa iesiti impreuna cu prietenii. Daca amandoi ati avut o zi groaznica, probabil ca veti fi destul de tensionati si veti fi incapabili sa faceti ceva impreuna. Un compromis poate fi cel mai bun raspuns. Petreci o ora sau doua cu prietenii, apoi vii acasa si te vei relaxa. In acest fel, toata lumea e fericita.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 16 – 22 septembrie 2019

Spatamana aceasta doresti sa demonstrezi tuturor cat de capabil esti si iti iei munca in serios. Rezultatele bune se vor vedea dar te vei simti putin neputincios atunci cand trebuie sa te ocupi de anumite probleme sociale. Veti reusi sa vorbiti despre problemele personale cu o anumita persoana, ccea ce va deschide calea catre o mai mare intimitate.
Frumoasa combinatie dintre Venus si Mercur face ca in aceasta saptamana sa puteti da relatiei voastre de dragoste o noua directie.

Horoscop Varsator luna septembrie 2019

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Astazi ar fi bine sa faci cat mai multa miscare. Energia rapida a zilei este exact ceea ce ai nevoie pentru a finaliza lucrurile. Esti gata sa iei masuri. Ai putere si forta in spatele tau, asa ca simte-te liber sa te extinzi si sa explorezi aceasta dorinta de a cuceri. Noile aventuri sunt acum la orizont si ai o ocazie grozava de a profita de situatii care rezoneaza cu adevaratul tau ego.

Horoscop Varsator 19.05.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului