Horoscop Horoscop Varsator 19.08.2019

Te simti astazi ca si cum ai sta pe un scaun fierbinte. Alti oameni te-ar putea incurca fara un motiv aparent. Aceasta senzatie inconfortabila ar putea duce la tensiune daca exagerezi. Ai grija sa cunosti toate faptele pe aceasta tema inainte de a reactiona. Intreaga situatie poate fi o mare neintelegere. Mentine-ti comportamentul temperat cu bunatate si respect.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 11 – 17 noiembrie 2019

Zilele viitoare vei fi preocupat în legatura cu ceva legat de planul sentimental. Asta va fi foarte interesant mai ales pentru partenerul tau care va fi surprins de felul in care resusesti să descoperi ceea ce il preocupa cu adevarat. Oricare ar fi realitatea pe care o vei infrunta , nu trebuie sa se dezlantuie in adevarate conflicte si neintelegeri. Cu siguranta nu te caracterizeaza un astfel de comportament si vei rezolva eventualele probleme cu tact si eleganta. Este important sa ramai calm si stapan pe tine chiar daca sentimentele din interior te vor incerca si vei avea motive sa reactionezi; incearca sa nu faci valuri ca oceanul in furtuna.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Transmite o parte a zilei catre cineva despre care simtiti ca este mai calificat pentru a face fata. Nu are niciun sens sa incerci sa faci totul singur cand stii pe cineva afara, care este mai potrivit pentru sarcina. Astazi poti solicita o mana constanta si rabdatoare. Daca nu crezi ca ai abilitati, recunoaste-o. Vei castiga mai mult respect delegand decat incercand sa te indepartezi.

Horoscop Varsator 19.08.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului