Horoscop Horoscop Vărsător 23.03.2016

De mult îți doreai să te cuibărești în camera ta și să studiezi singură. O nouă pasiune ți-a trezit interesul, așa că ai decis să rămâi acasă și posibil să dai o tură și pe la bibliotecă pentru a învăța mai multe. Nivelul tău de concentrare este mare, la fel ca și perseverența ta, așa că nimic nu te oprește azi. Chiar dacă te dor ochii sau ai dureri de cap nu te lași până nu reușești ce ți-ai propus. Ar fi indicat însă să mai iei o pauză din când în când.

Horoscop săptămânal Vărsător 11 februarie – 17 februarie 2019

Săptămâna aceasta vei simți primele semne că unele investiții pe termen lung încep să își arate profitabilitatea. Ai așteptat mult dar nu te-ai îndoit niciodată că va veni și acest moment. Se ivește de asemenea posibilitatea să realizezi unele operațiuni financiare de succes.

La serviciu există posibilitatea unor tensiuni și discuții contradictorii dar cu o atitudine tolerantă și cu puțin tact, toate se vor aranja la loc în bună pace.

Ești vulnerabil însă din punct de vedere sentimental, unde se arată un risc destul de mare de decepție sau deziluzie pe care ar trebui să îl eviți pentru că te va încetini în tot ceea ce întreprinzi. Să nu te pierzi în detalii pentru că  acum doar esențialul contează.

Horoscop Varsator luna februarie

Ai acum șansa să aprofundezi discuțiile cu jumătatea ta și să luați împreună decizii mari. Să nu uiți însă că intr-un cuplu așteptările sunt reciproce, cu alte cuvinte nu cere imposibilul și, mai ales, nu cere mai mult decât poți da tu.  Toate aceste au mare șansă să fie împlinite, deci trebuie multă selecție în ceea ce vă propuneți. Se leagă lucrurile așa cum va doriți, dar trebuie să fiti siguri că vă doriți ce este necesar și de folos pentru voi.

În carieră, ești puțin cam agitat, ești cuprins uneori de frici care nu se justifică, ba mai mult ai putea să folosești aceste frici pentru a te fortifica în experiența ta profesională. Ai dușmani? Cine nu are, dar vezi să nu dai mai multă importanță decât merită, pentru că atunci vei transfera din puterea ta către aceia. Nu e cazul să te blochezi în fața la nou, nu te opri din evoluția naturală a ta. Toti trecem la un moment dat prin necunoscut și dacă încercăm să le evită, nu știm ce ne rezervă cu adevărat viitorul. E bine să accepți provocările și să te stăpânești de la frica de nou.

Deși o stare de neliniște și nervozitate te vor însoți toată luna, ai totuși capacitatea de a merge mai departe pe drumul cel bun și vei culege rezultate dacă nu te oprești. Important este să ai încredere în tine și apoi, tot ce vei face, vei face bine.

Horoscop de ieri

Unele Informatii nelinistitoare primite de la cineva indepartat ar putea sa te tulbure. Acest lucru iti poate afecta munca daca nu esti atent. Mintea ta se poate indeparta de la locul de munca spre aceste informatii si implicatiile lor. Ramai concentrat. Toate semnele arata ca tot ceea ce ai auzit poate sa fie mult mai putin suparator decat se pare chiar acum.

Horoscop Vărsător 23.03.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange