Horoscop Horoscop Varsator 23.06.2020

Orice lucru care are legatura cu dragostea si romantismul poate merge bine azi daca iti joci cartile corect. Vezi ce poti face pentru a-ti impamanta emotiile fluctuante. Incearca tot posibilul sa le aduci in echilibru. Incearca o noua abordare practica si incetineste in tot ceea ce faci. Comunicarea cu grupuri de oameni va fi extrem de plina de satisfactii. Iesi din cochilie si arata-ti latura sensibila fata de lume.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iulie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Chiar daca nu stai bine cu bugetul, astazi situatia financiara este in prim plan si ca de cele mai multe ori nimeni nu este pe aproape ca sa faci rost de un mic imprumut. Toti sunt prea ocupati pentru tine, iar cei disponibili nu te pot ajuta cu problemele tale. Te gandesti sa faci un mic imprumut la banca ceea ce ii scandalizeaza pe cei din familie. Nu te grabi sa iei decizii ce iti pot ingruna situatia.

Horoscop Varsator 23.06.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului