Horoscop Horoscop Varsator 27.01.2017

O ruda mai apropiata va veni in ajutorul tau si iti va oferi o suma de bani de care chiar ai avea nevoie pentru a rezolva o problema financiara ce te framanta de ceva vreme. Exista posibilitatea sa incerce sa iti impuna unele reguli in ceea ce vrei sa faci si iti va provoca o stare de nervozitate. Incearca sa discuti cu calm pentru a evita o cearta intre voi. Ia in considerare si sfatul partenerului de viata pentru a putea lua deciziile corecte.

Horoscop saptamanal Varsator 05 – 11 august 2019

Saptamana aceasta veți dori sa păstrati lucrurile simple și veți dori să încercați să evitați complicațiile oriunde veti merge. Veti creea legături puternice cu colegii si se pare ca va veti indragosti de cariera pe care o aveti.S-ar putea să va simțiti inspirat și creativ . Relația cu rudele poate fi mai lină. Dacă aveți probleme legate de instanțe sau de guvern, ar trebui să fiți precauti.
Relațiile voastre vor fi foarte calme săptămâna aceasta și veți fi foarte recunoscători pentru asta. Daca va afalti intr-o relatie Mercur va ajută să vă îmbunătățiți comunicarea. Saptamana nu pare a fi una senzuala asa cum ati sperat.

Horoscop Varsator luna august 2019

O lună a pasiunilor, nu a celor uitate sau trecute ci a celor noi, cu care te vei întâlni încă de la început în cel mai potrivit context.
Din astefel de pasiuni se vor naște noile tale planuri de viitor, se vor descifra cele mai importante planuri și se vor define cele mai precise obiective pe care le ai, toate fiind posibile prin relaționare.
Trebuie să fii atent la cum te simți, sau le ce simți în preajma celor care te înconjoară și să nu te iei după aparențele fizice sau după gesturile lor, caută valoarea și nu aspectul sau atitudinea afișate de ei. Tu ai resurse sigure și valoroase pentru tot ce ți-ai propus, doar mai trebuie să faci ordine în priorităși și în lista de prieteni.
Pe masură ce se apropie de sfârșit, luna augusr va însemna pentru tine un amplu proces de analiză și decizie pentru tot ce ai de gând să faci în viitor. Nu trebuie să îți mai îngreunezi sufletul cu buruienile trecutului ci fă loc noilor relații care te vor sprijini și asista pe viitor. Succesul e aproape și tu vei cunoaște asta cât mai curând.

Horoscop de ieri

Conversatia cu cei din jur va fi rapida si plina de viata in aceasta zi. S-ar putea sa te simti ca dirijorul unei simfonii. Poti intelege si urmari diferite armonii si linii melodice, pastrand in acelasi timp ritmul tau constant. Muzica pe care o faci cu altii va fi magica.

Horoscop Varsator 27.01.2017

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului