Horoscop Horoscop Varsator 27.06.2019

Incetineste ritmul astazi. Aceasta este o zi in care ar trebui sa stai in spate, sa observi si sa contempletezi anumite idei. Mintea ta poate merge in sute de directii diferite si poti sa nu stii ce trebuie sa faci. Incearca sa linistesti zgomotul din buzunar. Fii receptiv fata de persoanele sensibile din jurul tau. Incearca sa nu deranjezi fluxul prin aducerea unor probleme independente si barfe dureroase.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 18 – 24 noiembrie 2019

Te vei bucura mai mult ca niciodata de placerile materiale din viata! Investesti mult timp si bani pentru a-ti reinnoi garderopa si look-ul si te gandesti doar la tine. Ar trebui sa fii putin mai atent la ce e prioritar pentru tine si sa realizezi ca intr-adevar acestea pot fi folositoare si frumoase dar nu se compara cu cele spirituale. Comentariile cuiva din apropiere te vor deranja si vor face ca weekend-ul tau sa nu fie tocmai unul reusit.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Evenimente sociale ti-ar putea ocupa mult timp in aceasta seara si este posibil sa te bucuri sa fii in contact cu prietenii pe care nu i-ai vazut de ceva vreme. Conversatiile ar trebui sa fie fascinante si s-ar putea sa descoperi chiar un nou interes. O intalnire cu partenerul tau s-ar putea dovedi mai pasionala decat de obicei. Aceasta ar trebui sa fie o zi extrem de placuta, atata timp cat iti pastrezi energia.

Horoscop Varsator 27.06.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului