Horoscop Horoscop Varsator 27.10.2016

O problema brusca si neasteptata la domiciliu ar putea sa fie destul de suparatoare. Aceasta problema probabil se refera la instalatiile sanitare, de energie electrica sau un alt echipament de acasa. Va trebui sa te ocupi rezolvarea acestei probleme ceea ce inseamna ca iti vei petrece o mare parte din zi in asteptarea unui reparator in loc sa fii undeva pe afara. Un prieten va auzi de neplacuta ta problema si va veni sa iti tina companie.

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

Horoscop saptamanal Varsator 17 -23 iunie 2019

La mijlocul săptămânii, planetele se aliniaza la timp pentru a-ti oferi încrederea de a flirta cu cineva de care esti atras. Sinceritatea este importantă pentru tine acum, deci, dacă simți că cineva minte, nu vei rămâne prea mult timp in alaturi de ea.
Vei câștiga puterea de a lua o decizie de la puternica opoziție Marte-Saturn la sfârșitul săptămânii. Fii atent să nu fii propriul vrăjmaș. Poti face progrese bune într-o situație romantică dacă rămâi optimist.
Vei face un progres major în munca ta in aceasta saptamana. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla prin urmărirea metodelor mai tradiționale. Aceasta nu este saptamana potrivita pentru a experimenta noi tehnici de lucru.

Horoscop Vărsător luna iunie 2019

              Poate e momentul să faci o radiografie mai clară a cee ace îți face bine ție și celor apropiați, și ce nu te avantajează deloc. Din orice punct de vedere e bine să încerci să elimini riscurile și să instalezi mai multă stabilitate .

Pe la jumătatea lunii se pare că te așteaptă o surpriză plăcută, un vis mai vechi poate să devină realitate și astfel toată ființa ta se remontează. E nevoie uneori și de astfel de momente ca să ne restabilim increderea și puterea de a continua.

În ultima săptămână a lunii vei fi din ce în ce mai aglomerat și mai angajat în diferite activități cheie. Nu e ceva nou pentru tine, însă ar fi de preferat să faci și aici un pic de ordine.  Nu trebuie să lași rutina și VALUL să te ducă în orice direcție, poate un mic stop acum va însemna un adevart pas înainte, cu doza necesară de curaj și abilitățile pe care le ai, vei reuși.

Horoscop de ieri

Cheia succesului astazi este mentinerea unui aer de stabilitate. Daca altii te vad ezitant, vor evita sa-si puna increderea in tine. Asigura-te ca faci totul ca la carte si vei reusi sa iti intensifici influenta. Vei avea nevoie de acest sprijin din partea altor persoane mai tarziu. Fa o baza solida pentru a continua.

Horoscop Varsator 27.10.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului