Horoscop Horoscop Varsator 29.08.2020

Astazi impulsurile tale creative ar putea parea blocate. S-ar putea sa simti nevoia sa te pregatesti de ceva, in timp ce muza ta pare sa fi plecat in vacanta. Daca termenul tau este oficial, telefoneaza pe oricine este responsabil si solicita o prelungire. Nu vei fi multumit de rezultate daca te obliga sa lucrezi astazi.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 14 – 20 septembrie 2020

Provocarea ta din aceasta saptamana este obtinerea unui echilibru intre activitatile sociale si responsabilitatile casnice. Noi oameni sau evolutii interesante fac munca mai interesanta si viata o bucurie. Dar confuzia poate tulbura apele, asa incat, daca esti ingrijorata, discuta despre ceea ce te preocupa.

Horoscop Varsator luna septembrie 2020

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Astazi ti se poate cere sa vorbesti cu o adunare virtuala sau sa conduci un grup de discutii online. Tinzi sa fii timid, dar astazi veti fi toti pentru asta si te vei bucura sa fii in centrul atentiei, desi temporar. Cu siguranta vei straluci, iar altii iti vor putea face complimente sincere. Dupa eveniment, bucura-te de restul zilei.

Horoscop Varsator 29.08.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului