Horoscop Horoscop Varsator 30.11.2019

Cateva vise sau viziuni bizare ar putea sa vina azi in calea ta. Nu pune prea multa credibilitate in ele. S-ar putea sa descoperi ca imaginile sunt partial scene din trecutul tau, in mare parte informatii pe care le-ai primit in ultimul timp si partial propriile tale temeri despre viitor. Daca le vizualizezi in acest fel, ar trebui sa poti vedea ce iti spun. Nu sunt profetii pentru viitor.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iulie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Emotiile tale ar putea parea un pic noroioase astazi si s-ar putea sa nu intelegi motivul pentru care se intampla. Impartaseste-ti gandurile cu ceilalti si ar trebui sa descoperi ca vorbind despre asta, te va ajuta faci fata sentimentelor. Daca trebuie, schimba lucrurile in treapta a doua pentru o putere mai mare. Nu te grabi. Nu-i lasa pe altii sa te faca sa crezi ceva ce stii ca nu este adevarat.

Horoscop Varsator 30.11.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului