Horoscop Horosop Fecioara 10.06.2019

Asteapta-te sa faci unele ajustari in viata ta. S-ar putea sa te afli intr-un cadru diferit fata de partenerul de viata. De ce nu folosesti ziua pentru a lucra la relatie? Petrece-ti timpul pentru a face o schimbare. La urma urmei, nu este nimic dramatic cu privire la faptul ca nevoile si dorintele tale nu sunt sincronizate. Totul este doar temporar.

Din aceiasi zodie fecioara

Horoscop fecioara zilnic

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 04 – 10 mai 2020

Stresul trebuie să aibă și el o limită, dar pe tine te subjugă total. Dintr-o persoană echilibrată devii una total ruptă de realitate și capricioasă. Nici randamentul nu mai este la cote ridicate, așa cum obișnuia să fie și te învârți într-un cerc vicios. Ascultă sfatul unei rude mai în vârstă și ia o mică pauză menită să îți redea luciditatea pierdută în mijlocul îngrijorărilor de zi cu zi.
Oscilațiile de stare sunt posibile și în weekend când prietenii nu onorează o promisiune și te simți dezamăgit pentru că îți puneai speranțe în ei. Tendința de izolare apare și ea, deci pentru moment pari gata să pui pe plan secund viața socială.

Horoscop Fecioara luna aprilie 2020

În această lună nativii din zodia Fecioară nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Poate ca ai avut greutati sa lansezi in ultimul timp proiectele personale pe termen lung. Astazi marcheaza un punct de plecare critic pentru atingerea obiectivelor tale. Poate a fost o oarecare confuzie sau intarziere in acest domeniu. Avand in vedere starea actuala a lumii, nu este o surpriza. Dar lucrurile devin brusc mult mai clare. Continua cu proiecte pe care le-ai oprit, deoarece au fost prea frustrante pentru a face fata pana acum.

Horosop Fecioara 10.06.2019

horosop-fecioara-10-06-2019

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului