Zodia Rac

Vei da startul lunii cu gandul de a face ceva nou si interesant. Acest sentiment este in principal rezultatul faptului ca Luna se alatura Jupiter retrograd in casa a 5-a. Cu toate acestea, fii gata sa faci fata provocarilor si obstacolelor care se vor ivi in calea aleasa. De fapt, acestea nu pot fi evitate. Cu toate acestea, modul de a face fata acestor obstacole depinde de tine. Sa fii calm si optimist este extrem de important in acest moment. In plus, miscarea retrograda a lui Saturn in jurul lunii trecute va impiedica rutina zilnica.

Pentru oamenii de afaceri, negocierea si strangerea clientilor valorosi va ocupa cel mai mult timp luna asta. Acorda-i atentie partenerului tau in afaceri si evitati sa luati in discutie aspecte minore.

Increderea reciproca este cea mai buna solutie in momente de dilema. Ca angajat al unei companii, te poti simti ca ca si cum nu ai face parte din familie, ceea ce te poate face sa te simti inconfortabil si suparat.

Acest lucru te poate ajuta sa castigi bani prin diverse alte surse. Totusi, incearca sa te abtii de la modalitati neetice. In schimb, concentreaza-te mai mult pe cheltuielile familiale care urmeaza sa creasca in aceasta luna.

Zodia Rac

lunar

Istoric Horoscop Lunarhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului