Horoscop săptămânal Balanță 11 martie – 17 martie 2019

Nu stai prea bine la ceea ce ține de unele aspecte ascunse ale interiorului tău. Poate ar fi bine să le scoți cumva la lumină și să nu le mai dai posibilitatea să te bântuie și nici imaginea pe care o proiectezi în exterior nu va mai fi amenințată. Totul ține de instinc, adică tocmai de acele atitudini pe care le-ai îngrppat de prea mult timp.

              Ești extrem de preocupat de sarcinile pe care le primești la servici, deși ar fi timpul să realizezi cât de rar ai mai reușit să faci ceva și pentru tine. Ar fi bine să te mai gândești și la tine și la ceea ce ăți este în mod imediat folositor. Nu e neapărat nevoie să pui pe primul plan, dimineașa, ceea ce trebuie să livrezi, asta faci de prea multă vreme, în detrimentul propriei persoane. Unii pot ușor realiza ce faci și, la un moment dat pot chiar să profite de tine.

În weekend vei găsi o cale de a deveni mai pozitiv, motivat, poate fi o lectură sau o întâlnire cu cineva, oricum, va fi motivațional și îți va asigura încrederea de care ai atât de mare nevoie.

Horoscop săptămânal Balanță 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului