Horoscop saptamanal Berbec 09 – 15 martie 2020

Începutul de săptămână te găsește în cea mai bună stare, te vei simți complet renăscut. Și următorele săptămâni sunt incurajatoare pentru tine și te vei implica în planuri și proeicte care vor avea cu adevărat o mare importanță pentru tine. Nivelul tău de energie este la maxim și la fel este și creativitatea de care te bucuri zilele astea. Cu așa o stare de spirit, nu e de mirare că și sentimentele tale sunt la superlativ, alimentând legaturi indestructibile în fața timpului și a tentațiilor.
Așa stând lucrurile, ai șansa acum, împreună cu partenerul tău, să faceți niște schimbări majore care vor aduce multă fericire pentru amândoi. Dacă ești la începutul unei relații, vei reacționa mai mult emoțional decât practic. Dacă ești în fața unei decizii de luat, mai las-o câteva zile să se așeze toate argumentele și abia apoi treci la acțiune.
Spre final de săptămână unele tranziții puternice s-ar putea să-ți întărească dorințele. Poate fi vorba de anumite rezultate pe care să te concentrezi destul de mult și care nu sunt departe de a fi obținute.

Horoscop saptamanal Berbec 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului