Horoscop săptămânal Berbec 11 martie – 17 martie 2019

Intri într-o perioadă de autoanaliză profundă. Multe din sentimentele și trăirile tale, alimentate de amintiri din trecut vor fi acum eliminate pentru totdeuna din mintea și sufletul tău. Nu e nimic rău în asta, faci loc realităților prezentului și noilor emoții.

              Ai mare grijă însă la concentrare, pentru că e posibil să pierzi puțin câte puțin din ea. E momentul să pui pe hârtie toate obiectivele tale și să le analizezi, pentru a stabili o prioritizare corectă a lor. În acest fel vei reuși să fii mai vigilent și mai concentrat iar pe plan profesional vei fi mult mai apreciat pentru consecvență și realism.

Vei intra curînd intr-o zonă de succes care va ține mult timp, poate ani. Aici te vei simți foarte confortabil și plin de energie. Nu e de mirare că vei fi în cea mai bună și mai lungă perioadă de creativitate din viața ta. Trebuie să folosești acest timp pentru a te îmbunătăți continuu în ceea ce faci și pentru ați stabili o poziție cât mai privilegiată in grup.

Finalul de săptămână te va găsi la – interior – preferând să urmărești un film sau să citești una din cărțile tale preferate, într-o atmosferă de totală relaxare. Meriți asta din plin, așa că fii vesel în pielea ta și savurează fiecare moment.

Horoscop săptămânal Berbec 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului