Horoscop săptămânal Berbec 18 martie – 24 martie 2019

O privire tot mai atentă și mai profundă în cele dinăuntrul tău te procupă în marea majoritate a timpului, cu precădere în tot ceea ce ține de sentimente, trări și gânduri. Nu e doar o preocupare de analiză a interiorului tău, ci se pare că are efecte și în planificarea unor obiective pe termen mediu și  lung. Aceste obiective pe care le vei descoperi acum vor fi importante pentru tot viitorul tău și pentru bunul mers al vieții tale.

Vei realiza destul de curând că ceea ce descoperi prin reflexie personală e mult diferit de ceea ce îți poate oferi o lectură sau sfaturile cuiva. Este cu adevarat un curs fară profesor, dar în același timp cu cel mai direct mesaj care îți va fi pe înțeles.

Deși vorbim de obiective și succes, săptămâna asta ăți va aduce și câteva încercări, mai ales legate de proiectele în care ești acum implicat. Poți chiar să simți că bați pasul pe loc și că nu ai realizări, așa cum erai obiștuit. Cu toate acestea, af fi bine să lași să treacă aceste momente și să mergi înainte.

Horoscop săptămânal Berbec 18 martie – 24 martie 2019

saptamanal

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului