Horoscop saptamanal Capricorn 09 – 15 martie 2020

Credem că e timpul să strălucești, pentru că începi o săptămână minunată pentru tine, o periodă în care calitățile tare vor fi observate și appreciate de toți cei din jurul tău. Este momentul să te faci remarcat și mesajul tău să ajungă la toată lumea, să impresionezi pe superiori și să îți susții cu success opinia și propunerile noi pe care le gândești de ceva timp, pentru tine și pentru colegii tăi. Vei reuși să atragi atenția, și acesta e un avantaj, pe care trebuie să îl folosești pentru orice oportunitate.
Începând de miercuri vei avea și trăiri mai emoționale, mai cu fior care pornesc din ceva probleme pe care încă nu le-ai scos la lumină. E timpul să le discuți cu cel/ cea din preajma ta și să încerci să le elimini. Dacă te lași condus de inimă și nu de rațiune, în acestă situație, e posibil să ajungi într-o mare confuzie.
Pe final de săptămână vei fi din ce în ce mai concentrat pe oportunitatea unui câștig suplimentar, dar fii atent ! cu cât te vei strădui mai tare, cu atât va fi mai greu de atins. Las-o mai ușor și lucrurile se vor implini de la sine.

Horoscop saptamanal Capricorn 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului