Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 martie 2020

Vei începe săptămâna foarte concentrat pe muncă, starea ta de bine și obiceiurile zilnice. Pot apărea și momente în care cedezi prea ușor în fața propunerilor și intereselor altora, dar fii atent, e posibil să regreți aceasta pentru că pot apărea consecințe neplăcute în acest sens. Va fi necesar să te concentrezi mai mult pe inspirația ta de a fi mai ferm în expunerea propriilor interese și nevoi și de a le pune pe același nivel cu cele ale partenerilor dai de activități, doar așa asigurându-ți o poziție echitabilă în grup.
De marți ești predispus să manifești mai multă atenție pentru partea ta spirituală, de liniște interioară. Lăuntric nu ești la fel de puternic și pregătit ca în activitatea oficială de la servici. Nu uita că suportul cel mai solid ți-l iei din interiorul tău și cred că ar fi timpul pentru o mică pauză. O pauză care să te ajute să te regăsești și să te repună pe traectoria corectă și sănătoasă pe care erai odată. Poate un masaj, un pic de meditație și reflecție sau chiat un program de relaxare ți-ar ajuta să îți îmbunătățești perspectiva și intuițiile.
Unele provocări în familie pot să apară săptămâna asta, dar, deși par destul de greu de rezolvat, tocmai  datotită unor puncte de vedere diferite, ar fi bine să ai răbdare și să aloci putin timp, pentru că așa vei vedea că opozițiile se diminuează și problemele trec.

Horoscop saptamanal Fecioara 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului