Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 martie 2020

Starea ta generală va fi foarte bună săptămâna asta, când îți vei concentra din ce în ce mai mult gândurile și sentimentele pentru a obține ce îți dorești. Cu cât vei comunica mai bine cu ceilalți cu atât îți vei deschide mai bine perspectivele asupra unor probleme, fapt care  te va ajuta să te detașezi și poate chiar să îți schimbi perspectiva asupra unor realități, devenind mult mai flexibil.
O să apară și o ocazie unică de călătorie, fată de care nu vei manifesta nici o rezervă, chiar crezi că ai nevoie de așa ceva. Inițial vei fi cinvins că trebuie să pleci și să te bucuri de această ocazie, dar mai gândeste-te putin, mai consultă și  o altă părere. Deși, de cele mai multe ori instinctele tale sunt cele care dictează ce urmează să faci imediat, unele păreri de pe margină ar fi potrivite de luat în calcul, pentru că, de data asta, te pot pune pe direcția corectă, așa cum ai vrea și tu dealtfel.
Spre finalul săptămânii vei simți că ar fi timpul să mai lași din agitația cotidiană, legată de muncă și să îți iei ceva timp liber.  Nu  e nimic greșit în asta, nu trebuie să fii tot timpul pe fugă și contra cronometru, mai rezervă-ți si putin timp pentru tine.

Horoscop saptamanal Gemeni 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Gemenihoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului