Horoscop săptămânal Leu 11 martie – 17 martie 2019

Așa cum exploratorul, atunci când plecă să caute comori, nu stie încă peste ce secrete va mai da, așa vei fi tu săptămâna asta.  O să parcurgi câteva zile deosebit de interesante, mai ales că te afli în plin sector de schimbări, schimbări care te au pe tine ca subiect principal.

Te incadrezi perfect în profilul celui care va primi o revelație, și nu e un termen eufemisctic, chiar o frântură de informație sau câteva asocieri de termeni, nemaiîntâlniți până acum, se pot transforma în cea mai potentă idee pe care ai avut-o pânâ acum. Fie că e legat de o nouă afacere sau pur și simplu de luarea unor decizii, revelația va veni.

Dacă te simți cumva depășit de greutățile de la servici, e timpul să ieși din vria imposibilităților și să pui un nou început în ceva ce îți face multă plăcere și aduce satisfacția reală pe care o cauți de ceva vreme. Cu toate aceste, nu este recomandat să acționezi instinctiv, mai bine planifică totul și umpleți fișierele de planuri bine puse la punt pentru că ceva măreț este pe cale să se întâmple.

Horoscop săptămânal Leu 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului