Horoscop saptamanal Leu 3 – 9 Iunie 2019

Fii pregatit sa experimentezi sentimente intense doarece saprtamana aceasta se va concentra pe emotiile tale. Vrei sa experimentezi o pasiune profunda si sa gasesti esenta relatiei tale, fara a face compromisuri superficiale. Planeta te va ajuta sa atingi dorintele cele mai adanci, in timp ce nevoile ingropate ajung la suprafata, la fiecare nivel al vietii tale. Nu pierde nici un minut. Utilizeaza judecata buna pentru a face salturi mari inainte.
Emoțiile vor zdruncina nucleul ființei tale și te vei simți neputincios față de dorințele tale noi. Găseste-ti partenerul ideal și nu lăsa nimic să te oprească. Dacă esti într-o relație, îndrăzneste să încerci ceva diferit, un nou punct de vedere. Ai dreptul și obligația de a-ti experimenta pasiunea fără vină și rezervări.
Trebuie sa te organizezi foarte bine in activitatile pe care le ai de facut si incearca sa impiedici alte persoane sa-ti afecteze opiniile.
In finantele tale, lucrurile se pot imbunatati daca iti joci corect cartile. Ai tot ce este nevoie. Evita excesul de cheltuieli.

Horoscop saptamanal Leu 3 – 9 Iunie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului