Horoscop saptamanal Pesti 09 – 15 martie 2020

Începând de luni chiar, te vei apleca mai mult spre starea ta spirituală și spre acele trăiri profunde pe care nu le-ai mai cercetat demult. Timp de patru saptămâni vei avea șansa să descoperi lucruri pe care l-ai păstrat nerezolvate de ceva vreme și chiar să gașesti soluțiii la care, până acum, nu te-ai mai gândit. Aceste reușite vor elibera din tine toate acele încâlceli care te țineau cumva închis și blocat. Vei simși cu siguranță când trebuie să iei o decizie împortantă și vei întelege dinainte cât de multă importanță să ii acorzi, fii doar deschis la propriile voci.
De miercuri, un process de schimbare se declanșează și în ceea ce ține de activitățile tale curente, la servici de exemplu, unde e posibil să lași baltă unele activități care nu mai servesc interesului tău. Trebuie să fii conștient că o astfel de schimbare de abordare poate să ridice în unii semen de întrebare la care o sa formulezi tu răspunsuri.
Pentru finalul de săptămână nu încerca să pui a cale sau să pregatesti nimic special, lasă-l să vină așa cum vine el, cu ordinea fireasca a evenimentelor.

Horoscop saptamanal Pesti 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului