Horoscop săptămânal Săgetător 25 martie – 31 martie 2019

              Buna dispoziție și posibilitatea de a petrece clipe senzaționale sunt elementele cheie ale sîptămânii. Chiar ar fi bine să gândești câtă forță și energie poți investi în aceste aspecte minunate ale vieții cotidiene. Dacă practici sport, e momentul să faci unele demonstrații de îndemânare și profesionalism, pentru că ai acum cea mai bună stare pentru asta și cei din jurul tău te susțin.

Dacă ai buna dispoziție de partea ta și activitățile preferate sunt la cel mai avansat nivel de până acum, trebuie să mai ai grijă doar de un singur aspect al vieții tale: sentimentele. Te vei afla curând în situația de a alege, nu definitiv, dar o alegere care pune multe semne de întrebare, pentru că nu vei ști sigur dacă să continui sau să pui capăt unei relații.

Deși aparențele tnd să devină evidențe argumetate pentru tine, nu te ambala !!!  E incă timp pentru luarea unor astfel de decizii, și dacă vei mai acorda timp, deci dacă nu te vei grăbi, vei vedea că toate evidențele pregnante tind să pălească în fată argumetelor inițiale. Așa că fii cu luare aminte și nu te grăbi, deciziile bune necestă timp.

Un prieten apropiat îți va fi aproape tot acest timp, oferindu-ți o companie plăcută și u umăr pe care să te poți sprijini în orice moment.

Horoscop săptămânal Săgetător 25 martie – 31 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului