Horoscop saptamanal Sagetator 3 martie 10 martie 2019

Începi o săptămână foarte actvivă, principalul element activ fiind chiar tu. Nu ai stare și simți asta încă de luni, când îți vei face un plan măreț pentru toate zilele următoare. Ți-ai programat ca în fiecare zi să ai parte de unele exerciții de relexare și mișcare în așa fel încât speri să observi unele performanțe la finalul săptămânii. Te vei apropia mai mult de o persoană, care se pare că te secundează la toate activitățile fizice pe care le intreprinzi, apropiere care se traduce poate printr-o nouă prietenie. Dacă îți pui niște obiective de la început, să nu uiți și de principalul ingredient în realizarea lor – răbdarea, pentru că rezultatele pe care le ai în minte necestă și timp, nu doar antrenamente bine planificate. Așa dar, e posibil să ai nevoie, în anumite momente, și de sprijin.
În același timp, în familie vei avea parte de o perioadă excelentă. Totul e minunat, de la meniul pe care îl ai până la momentele mult așteptate de odihnă, nimic nu stă în calea împlinirii tale, alături de cea mai bună stare de împlinire.
Binele acesta pe care îl vei parcurge în perioda imediat următoare se va extinde și pe plan profesional, unde e cea mai bună perioadă de renegociere sau de soluționare a unor probleme mai vechi.

Horoscop saptamanal Sagetator 3 martie 10 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului