Horoscop săptămânal Scorpion 11 martie – 17 martie 2019

Ai un chef nebun să faci ceea ce îți place cel mai mult, și nimic altceva. Fie că e vorba de un hobby sau de a petrece timp cu persoana iubită, e clar că ești în acea fază de preocupare exclusiv pentru tine. Este perioada în care vei programa cât mai mult timp pentru tine, de aceea, dacă îți iese, va fi și cea mai bună perioadă a ta.

Este foarte posibil ca acum să ai parte și de o înțâlnire cu cineva din trecut, pentru care ai nutrit cândva cele mai calde sentimente. De asemenea, ai un tonus foarte bun și ești plin de energie și entuziasm, lucru extrem de pozitiv, dacă luăm în considerare efectele asupra sănătății tale.

Și creativitatea ta va atinge cote maxime în acestă perioadă, deși nu știai că ai atât de multă. Te vei ajuta singur să treci peste momente care, altfel ar fi fost destul de dure, reinventându-ti propria persoană în intregime.

Îți poți imagina și singur ce se va petrece în viața ta socială. Va fio adevarată mișcare de succes prin care vei trece în relația ta cu cei care te înconjoară.

Horoscop săptămânal Scorpion 11 martie – 17 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului