Horoscop săptămânal Scorpion 25 martie – 31 martie 2019

              Vei fi din ce în ce mai preocupat de timpul tău liber și de activități pe care le programezi cu mult interes și atenție în acest sens. În același timp, pe plan profesional, vor fi din ce în ce mai multe proiecte care te vor include ca și perofesionist cu expertiză ce trebuie aplicată. Nu ești obligat să faci tot ce ți se prezintă de făcut, poți alege și chiar ar fi recomandat să analizezi mai întâi în ce te bagi și ce refuzi. Poate o analiză amănunțită a ceea ce îți este util și plăcut, înainte de a iniția vreo implicare, n-ar strica deloc.

Te vei întâlni cu o situație destul de limitativă,pe la mijlocul săptămânii, dar nu trebuie să te gândești la nimic altceva decât la cum să îți păstrezi un program cât mai flexibil și corect din punt de vedere al timpului de lucru efectiv. Și câteva ore de liber… nu îți vor face rău, pentru că așa vei mai pune și tu oridine în gânduri și vei reprioritiza obiectivele pe care le ai pe viitor.

Plăcerea ta de a fi gazdă desăvârșită se va evidenția pregnant la un eveniment pe care ții să îl organizezi în weekend, nu vei da greș.

Horoscop săptămânal Scorpion 25 martie – 31 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului