Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 martie 2020

Unele probleme din trecut par să te bântiue săptămâna asta. Simți că acum ai puterea de a le relua și, cu ajutorul rațiunii și voinței tale le vei procesa pentru a le găsi rezolvarea pentru totdeauna. Se poate să descoperi că mișcarea, activitățile sportive sau chiar o plimbare în aer liber le poate transmuta. Chiar și unele activități casnice te pot face să te simți că treci mai usor peste.
Tot acum se cunturează din ce în ce  mai mult atitudinea de autoevaluare a talentului și efortului pe care le investești in activitățile tale și toate acestea raportate la banii pe care îi primești în schimb. Se pare că e timpul să negociezi puțin cu seful tău sau cu clienții care ar putea să te platească mai mult pentru serviciile pe care le oferi.
Ești dispus la schimbări, și chiar schimbări importante bazate pe trăiri emoționale profunde care sunt argumetate de experiență. Dacă simți că ar fi timpul să lași să treacă anumite lucruri, că poți să accepți asta, această perioadă poate fi una favorabilă.

Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 martie 2020

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului