Horoscop săptămânal Taur 25 martie – 31 martie 2019

O mare de energie se revarsă peste tine zilele acestea, animându-te să faci mișcări înainte pe care nici nu îndrăznei să le gândești până acum. Încrederea de sine este la valori maxime și va aduce multă valoare acțiunilor tale.

Pașii înainte pe care îi vei face vor avea ca punct de plecare rezolvarea unor probleme din trecut. Ce nu credeai că poate să mai aibă solutie vreodată, până acum câteva zile, se dovedește a fi destul de ușor de descâlcit și pus pe făgașul cel bun. Nodurile din planurile tale se vor deschide și vei găsi soluții acolo unde lucrurile stagnau de prea multă vreme. Un sfat important ar fi să o lași mai ușor cu bagajul emoțional și cu cele ce te leagă direct de sentimentele tale. Nu trebuie să negi nimic, dar ar fi recomandat să concentrezi mai multă atenție pe pragmatism și realitățile imediate.

Dacă vei descoperi lucruri care nu îți fac plăcere, sau despre care ai amintiri neplăcute, e timpul să le ștergi definitiv. Ai prea multe planuri deschise și lasate așa, mai închide din ele și vei avea un parcurs mai ușor și mai predictibil.

Horoscop săptămânal Taur 25 martie – 31 martie 2019

saptamanal

Istoric Horoscop Saptamanalhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului