Horoscop balanta Horoscop Balanta 13.08.2020

Chestiunile banilor ar trebui sa iasa bine pentru tine, asa ca astazi este posibil sa decizi sa faci o cheltuiala dorita de mult timp pentru casa ta. S-ar putea sa decizi sa cumperi mobila, sa faci niste redecorari sau chiar sa cumperi o casa noua. Investitiile in teren ar putea, de asemenea, justifica o anumita consideratie. Orice ai face, te vei bucura. Rezultatele ar putea face o diferenta foarte pozitiva in viata de acasa.

Din aceiasi zodie balanta

Horoscop balanta zilnic

 • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
  5.0 rating
 • Horoscop bani balanta Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Balanta luna august 2020

Balanțelor această lună le rezervă noi provocări aceștia reușesc să-și atingă scopurile, și să stabilească noi obiective. Acest început de lună vă poate ridica la un alt nivel profesional. Balanțele trebuie să nu cedeze, acum e timpul să răstoarne munți , ca mai apoi să savureze victoria . E timpul pentru discutii îndelungate, discutii de suflet, care ii ajută pe nativi să își fixeze lucrurile în minte fiecare pe raftul sau . De asemenea e momentul perfect să înceapă o noua activitate cum ar fi practicarea unui sport sau altei ocupașii care ii ajută să stea cu ei însăși .
In ceea ce privește viața amoroasa, aici incepe o perioada mai dificilă, apar conflicte , balanțele sunt indecise , nu știu exact ce își doresc,; in ciuda tuturor lucrurilor in finalul lunii ei se potolesc și găsesc stabilitate în partenerul său .
Pentru multi dintre reprezentantiii acestei zodii va fi o lună decisiva în care iți vor face planuri pentru viitor ,vor lua decizii de lungă durată și vor realiza pentru cine merita să depună efort și pentru cine nu.

Horoscop de ieri

Astazi te-ai putea decide sa participi la un atelier virtual sau eveniment social care implica oameni intr-un domeniu spiritual, metafizic sau intelectual. Discutiile fascinante ar putea duce la propriile idei si revelatii. Ai putea explora modalitati de a iti valorifica abilitatea naturala de vindecare printr-un masaj sau o alta disciplina. Vei fi preocupat de ceea ce inveti astazi.

Horoscop Balanta 13.08.2020

balanta

Horoscop zilnic

Miercuri, 12 August 2020
Istoric Balanta
 • Horoscop Balanta 12.08.2020
  Chestiunile banilor ar trebui sa iasa bine pentru tine, asa ca astazi este posibil sa decizi sa faci o cheltuiala ...
 • Horoscop Balanta 11.08.2020
  Astazi te-ai putea decide sa participi la un atelier virtual sau eveniment social care implica oameni intr-un ...
 • Horoscop Balanta 10.08.2020
  De obicei foarte concentrat si reusesti sa termini tot ceea ce ai de facut, chiar si atunci cand haosul domneste in ...
 • Horoscop Balanta 09.08.2020
  Un vizitator care are nevoie de o oarecare simpatie te-ar putea contacta astazi. Poate doreste sfaturi in legatura ...
 • Horoscop Balanta 08.08.2020
  Frustrarea te-ar putea ispiti sa faci anumite cheltuieli inutile. S-ar putea sa exagerezi cu alimente sau bauturi ...
 • Horoscop Balanta 07.08.2020
  In ultima perioada ai facut tot felul de promisiuni marete pe care nu le-ai tinut din diverse motive. Astazi esti ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului