Horoscop balanta Horoscop Balanta 28.02.2020

Cu siguranta exista avantaje si dezavantaje la nivelul ridicat de intuitie pe care il ai. Astazi este posibil sa te simti acaparat de niste ganduri ciudate care iti intra in cap. Numai timpul iti va spune daca sunt adevarate premonitii sau pur si simplu sunt doar niste idei ciudate. Intre timp, probabil ca vei fi cel mai bine servit ignorandu-le complet. Viata este prea scurta pentru a juca jocul „si ce daca”.

 • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani balanta Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 24 februarie – 01 martie 2020

In aceasta perioada veti avea sansa sa faceti fata provocarilor si sa reusiti sa duceti la bun sfarsit proiectele pe care le-ati neglijat in ultima perioada. Veti avea o saptamana buna datorita comunicarii libere cu cei din jur. Spre sfarsitul saptamanii veti primi un bonus sau veti fi premiat pentru munca depusa. Este posibil sa va atasati de o persoana care intra brusc in viata dumneavoasta. Trebuie sa fiti atenti pe cine primiti in viata dumneavoastra pentru a nu crea tensiuni pe care nu vi le doriti. Sunteti dispusi sa incepeti un stil de viata mai activ si sa va rasfatati in schimb cu mancarurile care va fac placere chiar daca nu sunt tocmai sanatoase.

Horoscop Balanta luna februarie 2020

Februarie 2020 se va dovedi a fi o luna promitatoare pentru ca iti va aduce fericire si prosperitate in viata ta. Vei aparea ca o persoana increzatoare, care iubeste sa-si asume provocarile cu o mentalitate pozitiva. Drept urmare, capacitatile tale de luare a deciziilor se vor imbunatati si vei castiga un nume si o reputatie buna in organizatie. S-ar putea sa intalnesti cativa spini pe calea carierei, dar, in acelasi timp, vei avea vitalitatea si puterea vointei pentru a zdrobi aceste obstacole si a merge mai departe cu vigoare si pasiune. Fa un pact pentru a pastra un control asupra buzunarului. Cel mai probabil vei crea o fascinatie de neimaginat fata de spiritualism si, astfel, vei participa la activitati religioase si vei planifica sa participi la un pelerinaj in aceasta luna.

Horoscop de ieri

Astazi vei inspira incredere si entuziasm. Nu este ceva surprinzator si cei din jurul tau raspund pozitiv la natura ta. Zambetul tau este contagios si oamenii glumesc si rad cu tine pe tot parcursul zilei. Vei avea mult succes in ceea ce faci astazi, desi eforturile de grup se vor dovedi probabil mai satisfacatoare. Intalnirile romantice se arata spre seara, asa ca profita la maxim!

Horoscop Balanta 28.02.2020

balanta

Horoscop zilnic

Vineri, 28 Februarie 2020
Istoric Balanta
 • Horoscop Balanta 28.02.2020
  Cu siguranta exista avantaje si dezavantaje la nivelul ridicat de intuitie pe care il ai. Astazi este posibil sa te ...
 • Horoscop Balanta 27.02.2020
  Astazi vei inspira incredere si entuziasm. Nu este ceva surprinzator si cei din jurul tau raspund pozitiv la natura ...
 • Horoscop Balanta 26.02.2020
  Un prieten sau o ruda ar putea sa-ti propuna o calatorie, dar astazi nici nu vrei sa te gandesti sa mergi la ...
 • Horoscop Balanta 25.02.2020
  O schimbare de profesie poate fi in plan pentru tine, sau cel putin o schimbare de hobby. Ultimele progrese ...
 • Horoscop Balanta 24.02.2020
  Se pare ca zambetul tau larg pe care il afisezi si atitudinea optimista te fac sa fii o companie extrem de placuta. ...
 • Horoscop Balanta 23.02.2020
  O iesire placuta ar putea fi intarziata sau anulata din cauza unui eveniment complet scapat de sub control. Tu si ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului