Horoscop berbec Horoscop Berbec 24.02.2019

Cresterea financiara adauga un sentiment tot mai mare de auto-valoare, mai ales ca situatia actuala ar trebui sa continue. Poate ai un vis minunat, emotional care implica un interes pe termen lung si dragostea ta. Cu toate ca relatia ta se apropie rapid de stadiul “iubeste sau lasa”, semnificatia simbolurilor ar trebui sa fie destul de clara. Ce inseamna pentru tine si cum le poti aplica in situatia ta? Asta ar trebuie sa afli in aceasta zi.

 • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
  3.0 rating
 • Horoscop bani berbec Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
  4.0 rating
Horoscop săptămânal Berbec 18 februarie – 24 februarie 2019

Deși te simți captiv în circumstanțele de la servici și, cu din ce în ce mai multe task-uri de rezolvat, se pare că vei pune la cale un adevărat plan de relaxare. E dificil ce ți-ai propus și singura soluție ar fi să pui capăt stresului deodată, fară să mai dai importanță activităților din jurul tău. E simplu dar nu e cea mai recomndată soliție de abordat.

De fapt, cred ca cea mai recomandată abordare ar fi să astepță să-ți vină timplu să o faci. Asta pentru că, de multe ori, ceea ce pare a fi o idee bună poate să aducă și regrete mai târziu. E timpul să te gândești că e mai bine să clădești sigurantă în jurul activitaților tale. Dacă vrei cu orice preț să pui altă ordine de priorități în viața ta, ar fi bine să o iei pas cu pas și cu multă atenție.

Sfârșitul de săptămână se anunță unul romantic în adevartul sens al cuvântului. Poți să te aștepți la orice, așa că bucurăte de orice moment.

Horoscop Berbec luna februarie

Pentru nativii din berbec luna februarie este un prilej deosebit de a se apropia mai mult de jumătatea lor. Ai acum posibilitatea să impresionezi prin conduita și prin atitudinea ta. Micile gesturi de tandrețe și de grijă față de cel iubit, te vor înălța pe un piedestal in ochii perechii tale. Vei rămâne acolo mult timp și te vei bucura de adevarata fericire. Dacă te vei dechide un pic mai mult sufletește vei descoperi că nu e nevoie să faci nici un efort pentru a aduce implinirea și fericirea in viața ta de cuplu. Deși ai o fire mai tăcută și misterioasă, cu cel iubit merită să încerci să fii așa cum nu ai mai îndrăznit până acum.

In plan profesional, agitație mare, dar ești obișnuit cu asta și parcă nu ai putea să îți imaginezi altfel vița de la service. Va fi un început de an fructuos și solicitant în același timp cu rezultate bine meritate deo persoană devotată si caracterizată de seriozitate, așa cum ești tu.  

Luna asta ai ocazia să îmbunătățești calitatea cunoștințelor tale prin mai multe oferte de studiu/cercetare care îți vor fi deschise. Nu ezita nici un moment să începi să descoperi lucruri noi și interesante, cu acestă ocazie, pentru că vei avea doar de căștigat in viitor.

Horoscop de ieri

Lucrurile pot fi calme astazi. S-ar putea sa nu fii in apele tale, dar asta ar putea fi un lucru bun. Utilizeaza-ti energia pentru a iti evalua emotiile si pentru a te uita sincer la relatiile tale. Obtii respectul pe care il meriti? Poate ca trebuie sa le spui unor oameni ca aceste cuvinte sau actiuni nu sunt in regula. Intre timp, rezolva-ti lucrurile asa ca inainte. Ai grija de comisioane si verifica articolele de pe lista ta.

Horoscop Berbec 24.02.2019

berbec

Horoscop zilnic

Duminica, 24 Februarie 2019
Istoric Berbec
 • Horoscop Berbec 24.02.2019
  Cresterea financiara adauga un sentiment tot mai mare de auto-valoare, mai ales ca situatia actuala ar trebui sa ...
 • Horoscop Berbec 23.02.2019
  Lucrurile pot fi calme astazi. S-ar putea sa nu fii in apele tale, dar asta ar putea fi un lucru bun. Utilizeaza-ti ...
 • Horoscop Berbec 22.02.2019
  Abilitatile tale intuitive sunt astazi la inaltime. Ar trebui sa te simti mai usor sa reglezi gandurile si ...
 • Horoscop Berbec 21.02.2019
  Un grup cu care esti afiliat poate fi rupt temporar de politica si de anumite certuri. Daca e asa, e mai bine sa nu ...
 • Horoscop Berbec 20.02.2019
  Evolutia carierei tale ar putea arata acum destul de promitatoare, si s-ar putea sa te grabesti sa termini ceea ce ...
 • Horoscop Berbec 19.02.2019
  Un val de pasiune ar putea ti-ar domina ziua daca nu gasesti o cale sa te eliberezi. Pasiunea romantica este ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului