Horoscop berbec Horoscop Berbec 29.09.2020

Este posibil ca multe lucrari creative sa fie finalizate astazi. Daca esti implicat profesional in scriere, s-ar putea sa se aplice un termen. Ar putea fi dificil sa o faci, deoarece membrii familiei si prietenii ar putea suna si trimite mesaje text in mod constant, ceea ce te impiedica sa te concentrezi. Cel mai bun mod de actiune ar putea fi sa mergi intr-un loc linistit, ca o biblioteca si sa-ti faci treaba acolo. Gandeste-te la asta!

Horoscop saptamanal Berbec 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din ultimele zile ale saptamanii vor arata cat de mult s-a imbunatatit pozitia ta. Deciziile luate iti permit sa-ti indrepti atentia asupra detaliilor schimbarii sau asupra evolutiilor recente. Acestea includ lucrul cu prietenii si discutarea planurilor de viitor. Saptamana iti aduce bani, dar norocul te obliga sa porti discutii intense.

Horoscop Berbec luna septembrie 2020

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Un apel de la cineva de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea genera sentimente mixte. Pe de o parte, probabil ca te bucuri sa reiei contactul cu aceasta persoana. Pe de alta parte, pentru ca nu te asteptai sa auzi nimic de la ea, ti-ar putea crea emotii in plus - de parca nu ai avea suficiente! Vorbeste cu un alt prieten despre cum te simti, astfel incat sa te poti bucura de seara ta.

Horoscop Berbec 29.09.2020

berbec

Horoscop zilnic

Marti, 29 Septembrie 2020
Istoric Berbec
 • Horoscop Berbec 29.09.2020
  Este posibil ca multe lucrari creative sa fie finalizate astazi. Daca esti implicat profesional in scriere, s-ar ...
 • Horoscop Berbec 28.09.2020
  Un apel de la cineva de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea genera sentimente mixte. Pe de o parte, probabil ca ...
 • Horoscop Berbec 27.09.2020
  Te-ai gandit sa lucrezi mai mult de acasa? Daca da, astazi ai putea decide sa faci exact asta. O oportunitate ar ...
 • Horoscop Berbec 26.09.2020
  Este momentul potrivit pentru toate lucrurile financiare. Daca te-ai gandit sa semnezi un contract pentru a accepta ...
 • Horoscop Berbec 25.09.2020
  Un prieten poate avea niste barfe suculente pentru tine. Poate ca cineva se casatoreste. Nu esti genul de persoana ...
 • Horoscop Berbec 24.09.2020
  O sansa de a iti creste veniturile lucrand intr-o maniera artistica sau inovatoare, ar putea veni in calea ta ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului