Horoscop berbec Horoscop Berbec 23.09.2019

Lucrezi acasa astazi? Acest lucru nu va face eforturile tale mai putin intense, mai ales daca munca ta implica scrierea sau vorbirea la telefon. Orice vei face probabil va parea a fi ceva urgent. Trebuie sa faci lucrurile cu atentie sau este posibil sa te lipsesti de detalii importante sau sa te exprimi vag. Incetineste si nu incerca sa faci totul prea repede. Poate dura mai mult, dar nu vei regreta.

 • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
  2.0 rating
 • Horoscop bani berbec Bani
  4.0 rating
 • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
  3.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei fi foarte distras din cauza renovarilor din locuinta si a unor reparatii pe care le ai de facut. Daca apar opinii diferite legate pe subiecte financiare cu membrii familiei ar trebui sa le acorzi o atentie deosebita. In aceasta saptamana orice mica greseala pe care o faci poate sa aiba repercursiuni neplacute. Asigura-te ca esti inteles corect .
In aceasta saptamana unii dintre voi veti primi o propunere romantica. Fiti precauti si nu va lasati dusi de val deoarce lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

Horoscop Berbec luna septembrie 2019

Septembrie se deschide cu o dorinta intensa de schimbare a modului in care va prezentati lumii; probabil veti face un anunt surpinzator despre cariera sau planurile de viata. Simti o dorinta intensa de independenta si de experimentare . Energia pozitiva va fi deplina pe la jumatatea lunii cande minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.
Soarele face o legatura armonioasa cu Jupiter. Vei avea parte de momente magice pentru dezvoltarea spirituala. Pe masura ce vei fi in pace cu tine si cu viata din jurul tau, vei fi condus de o stare divina. Deoarece Uranus activeaza activitatea sectorului tau grafic raspunzator de cariera si reputatia ta, ar fi indicat ca in aceasta perioada sa te feresti de colaboratorii sau iubitorii creativi pe care ii intalnesti. Daca lucrezi deja cu cineva sau daca esti deja intr-o relatie, acesta va fi un moment deosebit de minunat pentru a consolida relatia. Spre sfarsitul lunii te vei simti mai fermacator.

Horoscop de ieri

Incercarile de a echilibra emotiile cu logica ar putea sa nu aiba succes in prezent, in special in cazul in care familia ta este preocupata de altceva. Membrii gospodariei tale pot fi suparati si este posibil sa nu ii poti inveseli. Poate tot ce poti face este sa ii lasi in pace pentru o vreme sa se gandeasca. Doar ei isi pot intelege sentimentele si pot discerne modul corect de a continua. Lasa-i sa stie ca iti pasa, apoi intoarce-te la treburile tale.

Horoscop Berbec 23.09.2019

berbec

Horoscop zilnic

Duminica, 22 Septembrie 2019
Istoric Berbec
 • Horoscop Berbec 22.09.2019
  Lucrezi acasa astazi? Acest lucru nu va face eforturile tale mai putin intense, mai ales daca munca ta implica ...
 • Horoscop Berbec 21.09.2019
  Incercarile de a echilibra emotiile cu logica ar putea sa nu aiba succes in prezent, in special in cazul in care ...
 • Horoscop Berbec 20.09.2019
  Ingrijirea iubitoare este prescrisa pentru cineva din familia ta. Ofera-i un bol cu ​​supa si ceva ceai, dar ...
 • Horoscop Berbec 19.09.2019
  Romantismul este in aer si trebuie sa respiri mult din el astazi. Sangele tau fierbe, pasiunea ta se accentueaza si ...
 • Horoscop Berbec 18.09.2019
  Daca intentionezi sa pleci intr-o calatorie in curand, fa o lista cu ce trebuie sa faci dinainte si verifica ...
 • Horoscop Berbec 17.09.2019
  Creeaza ceva spatiu pentru comunicari indelungate cu prieteni buni. Aceasta este o zi importanta pentru a asculta ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului