Horoscop berbec Horoscop Berbec 18.07.2019

Astazi, grijile cu privire la bani iti vor da mari batai de cap. Se pare cea ceea ce ti-ai planuit pentru aceasta zi va esua din cauza fondurilor insuficiente. Poate ar fi mai bine daca ti-ai organiza cu atentie prioritatile si ai amana anumite activitati pe zilele urmatoare. Incearca sa te sfatuiesti cu partenerul de viata in ceea ce privesc planurile de vacanta.

 • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
  5.0 rating
 • Horoscop bani berbec Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 15 – 21 iulie 2019

E momentul să ai un comportament impecabil zilele următoare pentru că urmează să se petreacă anumite fenomene în preajama ta. Nu te speria, nu e de rău, e chiar de bine. Vei fi pus în fața unor oportunități pe care le așteptai de ceva vreme, dar pentru asta, trebuie să fii conștient că mulți ochi vor sta pe tine.
Cu toata agitația de la muncă, cred că cel mai bun lucru ar fi să planifici un pic de odihnă și de relaxare pentru tine, o meriti și chiar se simte nevoia.
Se va ivi insă și o ocazie interesantă pentru tine, aceea de a discuta unele idei și planuri pe care le ai în minte. Nu trebuie să le mai ții doar pentru tine, pot fi greu de aplicat de unul singur, în timp ce, două minți pot rezolva mai ușor orice provocare. Deci e timpul să vorbești și să te consulți.
Totuși, ai grijă la programul pe care îl urmezi, în special programul tău de muncă care are tendința de a fi foarte prelungi și înrobitor, nu doar pentru tine ci și pentru cei din jurul tău. Cei foarte apropiați ai tai, de acasă, suferă foarte mult din acestă cauză.

Horoscop Berbec luna iulie 2019

Drumurile vechi se scufundă pe măsură ce incepe luna iulie, deschizând noi orizonturi. Ti se cere să-ti dezvolți perspectiva și să iti recunoști potențialul mai mare. Ai meritat mult mai mult decât crezi și ai multe de oferit acestei lumi.
O nouă lună marchează un nou ciclu care vede că vei creste în respectul de sine și in bunăstarea materiala, emoționala și în angajamentele tale. Acorda valoare, si atenție acțiunilor, mai degrabă decât cuvintelor (ale tale și ale altora), și vei putea investi cu înțelepciune energia pentru a atrage resursele de care ai nevoie.
Prin luna plină a Sagetatorului la mijlocul lunii viața se schimbă profund. Fii dispus să reevaluezi angajamente financiare și personale importante. Conștient renunți la orice atașament și rămâi aliniat la valorile tale. Ai mai multe de câștigat decât să pierzi și poti face alegeri care redirecționează cursul unei situații.
Luna se termină printr-o notă surprinzătoare, cu informații neașteptate venite. Oportunitatea bate când intri în luna august.

Horoscop de ieri

Multe proiecte care trebuie finalizate inainte de un termen limita ar putea sa te faca sa te simti presat, dar hotararea ta, te va face sa incerci sa faci totul, chiar daca pare imposibil. Nu incerca sa faci totul singur. Cere un pic de ajutor. Iti poti indeplini scopurile fara a exercita o presiune excesiva asupra celor din jur. Incearca sa te relaxezi astazi.

Horoscop Berbec 18.07.2019

berbec

Horoscop zilnic

Joi, 18 Iulie 2019
Istoric Berbec
 • Horoscop Berbec 18.07.2019
  Astazi, grijile cu privire la bani iti vor da mari batai de cap. Se pare cea ceea ce ti-ai planuit pentru aceasta ...
 • Horoscop Berbec 17.07.2019
  Multe proiecte care trebuie finalizate inainte de un termen limita ar putea sa te faca sa te simti presat, dar ...
 • Horoscop Berbec 16.07.2019
  Confirmarea succesului profesional ti-ar putea iesi in cale, si probabil ca te simti emotionat si motivat sa ...
 • Horoscop Berbec 15.07.2019
  Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa inchei un contract ce iti poate aduce cateva venituri suplimentare. In ...
 • Horoscop Berbec 14.07.2019
  Evenimentele sociale sau activitatile de grup care se ocupa in primul rand de probleme spirituale, metafizice, ...
 • Horoscop Berbec 13.07.2019
  Incertitudinea cu privire la bani ar putea sa iti placa astazi. S-ar putea sa ai indoieli cu privire la situatia ta ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului