Horoscop berbec Horoscop Berbec 19.06.2019

Actiunile tale ar putea fi astazi putin tensionate. Oamenii nu vor coopera in felul in care s-ar putea sa le placa. Ar putea fi una din acele zile in care este dificil sa se faca lucrurile pur si simplu pentru ca altii par sa se impiedice. Incearca sa nu te superi. Poate ca trebuie sa faci o pauza si sa te relaxezi. Cu cat impingi mai tare, cu atat mai multa rezistenta vei intampina.

Din aceiasi zodie berbec

Horoscop berbec zilnic

 • Horoscop Dragoste berbec Dragoste
  5.0 rating
 • Horoscop bani berbec Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste berbec Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Berbec 17 -23 iunie 2019

Esti foarte sensibil la situația plină a pământului, deoarece el suferă o distrugere în multe locuri. Sprijina-ti propria pace interioară prin practica calmantă a meditației (o plimbare lungă poate fi și o meditație) sau un exercițiu blând.
Este cu siguranță clar că ai încredere în acțiunile tale! Nu vei simți frică sau îndoieli pe măsură ce progresezi spre obiectivele tale călătorind pe o mare calmă sub cerul clar. Această atmosferă nouă este probabil rezultatul angajamentului tau reînnoit. Răsplătește-te pentru realizările tale, dar ar trebui să aștepți pana spre sfarsitul saptamanii înainte de a lansa o sărbătoare totală.
Cu energia astrală din aceasta saptamana, ai șansa nu numai să-ți exprimi modul în care te simți în cuvinte, ci și modul în care te îmbraci . Dacă plănuiesti o plimbare, atunci ofera-ti ocazia de a merge undeva, care iti va umple inima și sufletul cu amintiri minunate.

Horoscop Berbec luna iunie 2019

Luna aceasta te vei concentra din ce în ce mai mult pe cele ce țin de familie și sentimentele pe care le cultivi cu grijă aici.

              Chiar din prima săptămână ți se deschid ușile comunicării cu ceilalți, la un nivel mult mai înalt decât te aștepți. Nu sta pe gânduri dacă o să vezi pe u ii că vin cu deschidere spre tine, e momentul să deschizi și tu ușile sufletului și toate vor merge nesperat de bine.

Tot luna asta, pe la jumatatea ei, o să reușești să depășești unele frustări din trecut. Chiar dacă ți se pare că a intrat în obișnuința ta, e bine să profiți de ocazie și să lași să treacă acest fenomen, doar după vei înțelege cum stau lucrurile de fapt.

În a treia săptămână te vei găsi la un moment delica, de răscruce. Atunci vei simți că ai nevoia unei perspective, care nu o vezi încă, dar totuși, ai la îndemână o altă alternative – fii deschis și poartă discuții sincere cu cei apropiați. Poți chiar să porți unele negocieri care să te ajute să obții ce ți-ai dorit.

Horoscop de ieri

Dupa o perioada destul de agitata, astazi simti nevoia sa te distantezi de toata agitatia de la birou si te gandesti sa evadezi la o piscina. Nu mai sta pe ganduri si suna-ti cativa prieteni. Meriti sa te relaxezi putin. Nu moare nimeni daca pleci intr-o zi mai repede de la servici.

Horoscop Berbec 19.06.2019

berbec

Horoscop zilnic

Miercuri, 19 Iunie 2019
Istoric Berbec
 • Horoscop Berbec 19.06.2019
  Actiunile tale ar putea fi astazi putin tensionate. Oamenii nu vor coopera in felul in care s-ar putea sa le placa. ...
 • Horoscop Berbec 18.06.2019
  Dupa o perioada destul de agitata, astazi simti nevoia sa te distantezi de toata agitatia de la birou si te ...
 • Horoscop Berbec 17.06.2019
  Ai astazi o forma splendida!Va fi nevoie de o anumita magie pentru a risipi toate micile dificultati din ultimele ...
 • Horoscop Berbec 16.06.2019
  Increderea in tine insuti te va scoate din orice fel de stare proasta pe care ai putea sa o ai astazi. Incearca sa ...
 • Horoscop Berbec 15.06.2019
  Cand ai petrecut ultima oara timp real cu familia ta, fara a purta grija treburilor neterminate? Daca a trecut ceva ...
 • Horoscop Berbec 14.06.2019
  Poti fi timid atunci cand e vorba de a-ti exprima emotiile astazi. Ar putea fi un lucru rar pentru tine. Alti ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului