Horoscop capricorn Horoscop Capricorn 25.08.2019

Anumite informatii despre o pauza neasteptata a carierei ar putea veni in calea ta. Acest lucru poate fi interesant si ar trebui sa faca o mare diferenta in viata ta. De data aceasta, cu siguranta necesita o oarecare modestie. Daca actionezi prea mandru sau incantat, s-ar putea sa starnesti o invidie printre colegi, iar acest lucru ar putea reveni sa te bantuie mai tarziu. Pastreaza-ti emotia pentru familie.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

 • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
  1.0 rating
 • Horoscop bani capricorn Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
  4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 19 -25 august 2019

Săptămâna aceasta începe cu un fulger in cariera sau relatia ta de dragoste. Indiferent dacă percepeți acest lucru ca fiind favorabil sau nu depinde de circumstanțele individuale cum va vor afecta. Pe măsură ce săptămâna se va îndrepta spre sfârșit, viața voastră romantică și creativă va decurge bine. Este o perioadă bună pentru a ajunge la un acord cu privire la circumstanțele care au facut probleme în trecut.

Horoscop Capricorn luna august 2019

Ceva schimbări se anunță la orizont pentru tine, deopotrivă pe plan financiar cât și pe cel afectiv. Vei avea mult de câștigat, mai ales dacă te vei ajuta de capacitățile tale de relaționare cu ceilalți, și de abandonarea conștientă a egoului personal.
Îți dorești foarte mult confortul intim și financiar și pentru aceasta e nevoie să lași lucrurile să meargă înainte și să îți pui toată încrederea în sprijinul divin. La jumătarea acestei luni vei avea posibilitatea să descoperi adevărata valoare a dorințelor tae și vei reuși să distingi între ce dorești cu adevart și cee ace credeai că e important pentru tine.
Nu alerga mai mult decât trebuie pentru ceea ce crezi că reprezintă valoarea, e doar o simplă stralucire de moment, nu e aurul pe care îl meriți. Acel aur este în tie și se va descoperi prin munca ta și prin capacitatea ta de a aduce adevarata iubire la lumină.
Este posibil chiar să pleci într-o călătorie și să faci noi legături cu persoane di trecut pe care le și uitase-I dar care pot însemna un adevărat cadou pentru tine și planurile tale. Planul pe care îl faci de cinci ani ar trebuie revizuit și actualizat, uitând de prejudecăți și detalii fară vreo urmare acum în present.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa simti ca inima ta necesita un pic mai multa atentie decat de obicei. Ar putea exista un iubit apropiat, care are nevoie de tine. In orice caz, aceasta situatie va provoca tensiune intr-o relatie importanta. Daca nu esti implicat in prezent cu cineva, acest lucru este probabil bine. Lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

Horoscop Capricorn 25.08.2019

capricorn

Horoscop zilnic

Duminica, 25 August 2019
Istoric Capricorn
 • Horoscop Capricorn 25.08.2019
  Anumite informatii despre o pauza neasteptata a carierei ar putea veni in calea ta. Acest lucru poate fi interesant ...
 • Horoscop Capricorn 24.08.2019
  S-ar putea sa simti ca inima ta necesita un pic mai multa atentie decat de obicei. Ar putea exista un iubit ...
 • Horoscop Capricorn 23.08.2019
  Natura ta constanta va fi foarte apreciata astazi. Un plan de atac bine gandit este cel care castiga aprobarea din ...
 • Horoscop Capricorn 22.08.2019
  Ai o zi minunata in fata ta. Totul va functiona ca un ceasornic. Pana la sfarsitul zilei, vei avea totusi energia ...
 • Horoscop Capricorn 21.08.2019
  Astazi te poti confrunta cu unul dintre cele mai dure aspecte ale personalitatii tale. Poti fi un pic socat atunci ...
 • Horoscop Capricorn 20.08.2019
  Pozitiile planetare iti spun sa urmaresti ce mananci. De ce nu te gandesti sa mananci mai multe fructe? Cumpara cel ...


horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului