Horoscop capricorn Horoscop Capricorn 13.08.2020

Daca este posibil, un eveniment social ar putea avea loc astazi si ar putea participa un numar mic de prieteni pe care poate nu ai mai vazut de mult timp. Te vei simti bine cand te vei ocupa de toate si vei intalni cateva persoane interesante. Informatii interesante ti-ar putea veni in cale. Cineva s-ar putea supara pe ceva si ar dori un umar sa planga. Aceasta ar trebui sa fie in cea mai mare parte o zi fericita si multumitoare pentru tine.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

 • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
  4.0 rating
 • Horoscop bani capricorn Bani
  2.0 rating
 • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
  5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 03-09 august 2020

Familia este sectorul cel mai greu încercat în această perioadă și asta pentru că vezi cum armonia dispare, iar locul ei este luat de tensiune și agitație. Nimeni nu se mai înțelege cum ar trebui și orice cuvânt pare un motiv întemeiat să înceapă un scandal de proporții. Nici tu nu stai mai bine la capitolul răbdare, așa că alimentezi cu vorbe veninoase toată nebunia din casă.

Mijlocul săptămânii aduce mari satisfacţii pe plan profesional şi financiar. Niciun efort de-al tău nu rămâne nerăsplătit, aşa că acum primeşti nişte recompense destul de consistente pentru ceva ce ai făcut cu săptămâni în urmă.

Horoscop Capricorn luna august 2020

Pentru capricorni , începutul lunii va fi plină de întâmplări neașteptate . Nativii acestei zodii trebuie să fie foarte atenți în ceea ce privește relația cu cei din jur să nu spună lucruri care ar putea să i se întoarcă împotriva lor , pentru că este posibil luna aceasta să se înrăutațească relațiile cu unii prieteni.
Luna aceasta lucrurile vor fi mult mai clare pentru capricorni, ei vor privi obiectiv tot ce se întamplă și vor putea analiza situatțile în modul cel mai productiv. Cel mai probabil vei rupe relații pe care le vei considera o adeverata pierdere dar trebuie sa mergi înainte și să nu te complici.
In schimb oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru tine încearcă să-i păstreazi nu risca să-i dezamagești, vei avea de suferit. În plan profesional în această lună lucrurile sunt monotone , posibil să primești căteva observații dar reacționeaza ca atare , sunt constructive.
Din punct de vedere financiar, reușești să ai un venit considerabil și poți să îți piermiți mai multe lucruri cum ar fi cadouri sau calatorii .

Horoscop de ieri

Unele informatii noi destul de fascinante ar putea sa vina astazi din surse precum televiziune sau internet. Acest lucru te-ar putea face sa te inscrii la un curs de studiu. Perspectivele si revelatiile tale s-ar putea dovedi valoroase pentru a intelege ceea ce ai citit. In aceasta seara, asteapta-te la un mesaj suprinzator din partea cuiva de care nu ai mai auzit nimic de ceva vreme.

Horoscop Capricorn 13.08.2020

capricorn

Horoscop zilnic

Joi, 13 August 2020
Istoric Capricorn
 • Horoscop Capricorn 13.08.2020
  Daca este posibil, un eveniment social ar putea avea loc astazi si ar putea participa un numar mic de prieteni pe ...
 • Horoscop Capricorn 12.08.2020
  Unele informatii noi destul de fascinante ar putea sa vina astazi din surse precum televiziune sau internet. Acest ...
 • Horoscop Capricorn 11.08.2020
  Vei avea o stare de agitatie toata ziua si vei putea fi putin impiedicat. Incearca sa te linistesti si sa faci ...
 • Horoscop Capricorn 10.08.2020
  Gelozia si-ar putea face prezenta astazi. Aceasta ar putea implica o relatie romantica. Gelozia este adesea lipsita ...
 • Horoscop Capricorn 09.08.2020
  Probabil ca te simti mai energic decat de obicei, dar cu putine posibilitati pentru a avea energia dorita. O stare ...
 • Horoscop Capricorn 08.08.2020
  In ultima perioada ti se cer tot felul de explicatii la munca si devii artagos. Exista posibilitatea sa ti se ...


horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului